PreporučenoTech

đŸŽ¶Let’s go surfin’ nowđŸŽ¶: Hrvatski Telekom nabacio groovie ponudu s gomilom giga | eSimpa

Foto: Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom je predstavio inovativnu digitalnu ponudu za privatne korisnike koja omogućuje brĆŸe i lakĆĄe surfanje na 5G mreĆŸi uz 100% kontrolu potroĆĄnje. Riječ je o novoj, eSimpa ponudi za korisnike bonova, kojom korisnici dobivaju joĆĄ viĆĄe gigabajta, minuta i poruka, bez brige o naknadi za uspostavu poziva ili ĆĄto se dogodi kad potroĆĄe sve GB iz opcije.

>>>‘Surfaj puno, a razgovaraj joơ viơe’: novim korisnicima bonbona besplatni pozivi do kraja godine

U sklopu nove ponude moguće je aktivirati opciju eSimpa S za 99 kuna koja uključuje 7+1 GB interneta te 2.000 minuta i SMS poruka, zatim eSimpa M za 119 kuna s 10+5 GB interneta, 2.000 minuta i SMS poruka, kao i eSimpa L za 139 kuna u kojoj korisnik dobiva 15+10 GB interneta i 2.000 minuta i SMS poruka. Svi oni koji traĆŸe viĆĄe, za samo 19 kuna mogu aktivirati i 5G opciju koja bez ograničenja pruĆŸa najbrĆŸe 5G iskustvo surfanja uz eSimpa opcije.

SOS opcija

Ako korisnik potroĆĄi sav internet promet iz opcije, zaustavlja se daljnja potroĆĄnja, s ciljem zaĆĄtite stanja računa korisnika te mu se omogućuje aktivacija SOS opcije za 1 kunu kojom dobiva 2GB u iduća 24 sata.  Time je omogućeno da umjesto naplate po osnovnoj tarifi, korisnik aktivira novu eSimpa opciju u Moj Telekom aplikaciji i bezbriĆŸno nastavi svoje surfanje. U eSimpa opcijama ne naplaćuje se niti naknada za uspostavu poziva, stoga se 2.000 minuta i SMS poruka iz opcija mogu koristiti bez dodatnih naknada. Dodatna pogodnost je i ĆĄto korisnici sve neiskoriĆĄtene jedinice mogu prenijeti u idući mjesec. Za eSimpa korisnike tu je i dalje mogućnost prebacivanja jedinica iz opcije drugim Simpa korisnicima.

Nove eSimpa opcije mogu se aktivirati samo u Moj Telekom aplikaciji, a najbrĆŸi će ostvariti pogodnost do čak 120 dodatnih GB kroz 12 mjeseci. Uz to, svim novim korisnicima osigurano je i 6 GB dobrodoĆĄlice. PruĆŸanjem jedinstvenog digitalnog iskustva HT svim svojim korisnicima nastavlja omogućavati prilike potrebne za izgradnju svijeta boljih mogućnosti. Sve detalje nove ponude moguće je saznati OVDJE.

Pratite nas na Google vijestima

OglaĆĄavanje

Hrvatski Telekom