FunPreporučeno

33-godišnji influencer i koronavirus skeptik Dmitrij Stuzhuk preminuo od COVID-19

Ukrajinski fitness “influencer” Dmitrij Stuzhuk koji nije vjerovao u postojanje koronavirusa u subotu je preminuo od komplikacija izazvanih bolešću COVID-19, potvrdila je 17. listopada u objavi na Instagramu njegova bivša supruga Sofia Stuzhuk.

“Želim podijeliti kako sam se razbolio kako bih snažno upozorio svakoga. Ja sam mislio da Covid ne postoji … sve dok se nisam razbolio.”

Dmitrij Stuzhuk

Slučaj je izazvao veliku medijsku pažnju jer je 33-godišnji Dmitrij osporavao postojanje virusa da bi kroz svoje posljednje objave dokumentirao njegovu opasnost. Prema ispisanom, on se desetak dana prije smrti zarazio tijekom posjeta Turskoj.

>>>Od COVID-19 preminula supruga muškarca koji je vjerovao da je virus prijevara

“Osjećao sam se loše drugog dana u Turskoj. Probudio sam se usred noći jer mi je otekao vrat i bilo mi je teško disati. Istovremeno me malo bolio trbuh,” napisao je o iskustvu. “Sljedećeg dana se počeo pojavljivati kašalj, ali nije bilo temperature. Nije bilo niti posebnih simptoma bolesti pa sam mislio da bi sve to mogle biti posljedice bavljenja sportom, promjene klime i prehrane, kao i spavanja ispod klima uređaja,” nastavio je.

“Nakon povratka iz Turske, odmah sam krenuo na razne testove, napravio ultrazvuk, i, za svaki slučaj, odlučio napraviti test na COVID. Pokazalo se da je on pozitivan.”

Dmitrij je u objavama koje je pratilo više od milijun poklonika nastavio bilježiti mučnu kronologiju. Naveo je da je inzistirao na hospitalizaciji ali se našao šokiran uvjetima u bolnici.

“Bolnica je zbog renovacija totalno krcata ljudima, neki žive na hodnicima,” opisao je. “Nema hrane, nema papira i nema pribora za jelo! Nitko me na ovo nije upozorio.”

>>>Pod okriljem slobode Domovinski pokret otvorio vrata dezinformacijama o koronavirusu | VIDEO

Fitness guru je također podijelio detalje o terapiji. “Dali su mi aparat za disanje, jer imam nisku razinu kisika,” objavio je otkrivši da je nakon osam dana boravka u bolnici zatražio da ga puste na kućno liječenje s kojeg se brzo vratio u bolnicu u lošijem stanju jer je virus izazvao komplikacije sa srcem.

Njegova je 25-godišnja bivša supruga, također influencerica s oko 5 milijuna sljedbenika, nakon druge hospitalizacije objavila da je on u “teškom stanju” i “bez svijesti”.

“Problemi s kardiovaskularnim sustavom, njegovo se srce ne može hrvati,” napisala je. “Njegovo je stanje izrazito teško. Nitko ne može ništa učiniti.”

>>>‘Židovi i 5G iza COVID-19’: conspiracista David Icke nokautiran s Facebooka

Sofia je u subotu izvijestila da je njezin suprug preminuo: “Ostaju samo topla sjećanja, troje prekrasne djece i dragocjeno iskustvo”.

Stuzhuk je u jednoj od svojih zadnjih objava ostavio riječi upozorenja.

“Želim podijeliti kako sam se razbolio kako bih snažno upozorio svakoga. Ja sam mislio da Covid ne postoji … sve dok se nisam razbolio.”

“COVID-19 nije kratkotrajna bolest! I teška je.”

via SkyNews/E-Online

Comments (1)

  1. […] >>>33-godišnji influencer i koronavirus skeptik Dmitrij Stuzhuk preminuo od COVID-19 […]

Comments are closed.