FunPreporučeno

Foršpan za malu sirenu u 24 sata pogledalo 108 milijuna ljudi | VIDEO

Halle Bailey kao Ariel; Foto: Disney Studios

Prvu službenu najavu za igrani reboot Male sirene (The Little Mermaid) u prva je 24 sata na televiziji i drugim platformama pogledalo 108 milijuna ljudi, pa je ona sada jedna od najgledanija u povijesti Disneyevih foršpana.

Izvanredno zanimanje i buzz ponajviše su uvjetovani odlukom producenata da glavnu ulogu prepuste tamnoputoj glumici Halle Bailey što provocira šaroliku i široku raspravu o političkoj i rodnoj korektnosti, rasnoj i inoj jednakosti ili diskriminaciji.

>>>Pogledajte prvi teaser za igrani film o maloj sireni | VIDEO

Službeni sinopsis otkriva da priča osim u kozmetičkim detaljima ne odudara od animiranog predloška inspiriranog bajkom Hansa Christiana Andersena.

U ovom navratu sada stasala mala sirena Ariel svjedoči brodolomu princa Erica (Jonah Hauer-King) za kojim poludi u takvoj mjeri da je svoj rep spremna đorati za par ljudskih nožica.

>>>U travnju stiže horor komedija posvećena slugi Princa tame, Renfieldu | VIDEO

Želju joj ispunjava morska vještica Ursula koja nakon što se Ariel krene smucati i flertovati kopnom krene rušiti ustavno-pravni poredak Atlantide.

Uz Ariel, korisnici društvenih mreža naširoko komentiraju i igranu inačicu njezinog predanog i odanog sluge i skrbnika, raka Sebastiana čije je CGI animirano-igrano uprizorenje razočaralo korisnike YouTube.

>>>Poruge i podsmjesi za ‘izgubljene djevojčice’ i ‘Pedra Pana’ | VIDEO

Disney je kino premijeru u Sjedinjenim Američkim Državama najavio za 26. svibanj 2023. godine.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Grabancijaš/Hollywood Reporter