Biznis i ekonomija

Agencija TZ-a Istre ponovno među top turističkim PR-om na njemačkom govornom području

Wolfgang Neuhuber; Foto: art-redaktionsteam.at

Dugogodišnja novinska agencija TZ-a Istre iznimno uspješna i u ovim turbulentnim vremenima: ART RedaktionsTeam dvama novim nagradama potvrdio svoju visoku kvalitetu.

ART RedaktionsTeam već više od 20 godina prati sve medijske aktivnosti Istre na medijskim tržištima Njemačke, Švicarske i Austrije. U suradnji s Dir Denisom Ivoševićem, direktorom Turističke zajednice Istre, Salzburška agencija uvijek iznova dovodi vrhunske novinare na Jadran radi istraživanja za velike reportaže o Istri, organizira i konferencije za tisak te vrhunske događaje s medijima kao primjerice u Allianz areni Bayern Münchena.

Nakon što je direktor ART-a dr. Wolfgang Neuhuber 2013. za zasluge za istarski turizam primio „Zlatnu kozu – Capra d’oro“, dodijeljene su mu još dvije velike nagrade. Međunarodni turistički novinari su ART RedaktionsTeam po sedmi puta u nizu izabrali među „10 najboljih PR agencija u turizmu na cijelom njemačkom govornom području“.

Tomu je s 4. mjestom na međunarodnom TAI Werbe Grad Prix-u u Beču za koncepciju i redakcijsku realizaciju magazina ISTRIEN slijedila nova velika prestižna nagrada. „Upravo je za Istru za koju imam prijateljski i puno tješnji odnos od samo poslovnoga ovakvo odavanje počasti veliki uspjeh“, s radošću ističe Neuhuber. „Upravo smo oko ponovnog otvaranja granica u suradnji s TZ-om Istre u njemačke medije i na televizije lansirali mnogobrojne važne reportaže. Sada radimo na tomu da intenzivnije dovodimo novinare u Istru koji bi svojim reportažama motivirali brojne goste za godišnji odmor na Jadranu.“ Početak će u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj činiti renomirani gastronomski magazin Falstaff, potom slijedi Kronen Zeitung (naklada iznad 1 milijuna), najvažnije austrijske dnevne novine.

ART RedaktionsTeam