FunPreporučeno

Alen Vitasović premijerno s novim bendom u Saxu!

Alen Vitasović; Foto: Hangtime Agency/Handout

Da je Alen Vitasović u Saxu garancija nezaboravnog tuluma i zabave, to je već svima dobro poznato. Tako će biti i u subotu, 5. studenog kad će Alen po prvi put predstaviti svoj novi bend. Pretprodajna cijena ulaznice je 75 kuna i može se kupiti tijekom radnog vremena Saxa, na dan će ako ih ostane koštati 90 kuna. Budući da je Alen imao već nekoliko rasprodanih koncerata u Saxu, preporuka je osigurati se na vrijeme.

>>>Gustafi spremaju štalu svih štala za Martinje u Boogalou!

Alen je bio vrlo stvaralački plodan tijekom pandemije, pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su “Ne moren bež nje”, “Jenu noć”, “Niš mi se ne da” i “Ja ne gren”.

Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi.

Alen Vitasović; Foto: Hangtime Agency/Handout

Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva “Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe.

Alen Vitasović; Foto: Hangtime Agency/Handout

Fb event

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: Hangtime Agency