Biznis i ekonomijaPreporučeno

Aminess predstavio novu – izdašnu, privlačnu i prijateljsku kampanju zapošljavanja

Turistička kompanija Aminess započela je s pripremnim aktivnostima za iduću sezonu u kojoj očekuje još veći interes gostiju s emitivnih tržišta. Aminess je predstavio novu kampanju za zapošljavanje pod sloganom “Posao u Aminessu – gdje prijateljstvo čini razliku”, kojom nastoje privući 1 000 zaposlenika za rad u najboljim turističkim destinacijama. Zaposlenicima nude stimulativne mjesečne nagrade u iznosu do 5 000 kuna, isplatu božićnica i regresa, smještaj u modernom hotelu za zaposlenike, topli obrok te vrhunske programe edukacije pod vodstvom stručnjaka. U Aminessu ističu da se više od polovice sezonskih zaposlenika vraća raditi u njihove objekte, pri čemu se svake godine materijalni uvjeti rada poboljšavaju. Uz to, iz Aminessa najavljuju da u edukacije svih svojih zaposlenika u 2022. godini planiraju uložiti gotovo milijun kuna.

Stvaranje poticajne, dobre atmosfere

Aminess je ove godine među prvim hotelijerskim kućama krenuo u pripremu za sljedeću sezonu, a traže ukupno 1 000 zaposlenika za rad na pozicijama kuhara, pomoćnog kuhara, pizza majstora, mesara, konobara, servira-pomoćnog konobara, barmena, recepcionara i sobarica. “Svake godine u Aminessu imamo više od polovice zaposlenika povratnika, što znači da su zadovoljni uvjetima rada i atmosferom te da smo se profilirali kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Kao kompanija, osiguravamo im smještaj u modernom hotelu za zaposlenike, topli obrok, stimulativne nagrade i druge benefite. Mi u Aminessu stvaramo atmosferu u kojoj će svaki zaposlenik pronaći svoj put, imati priliku razvijati svoje potencijale i za to biti nagrađen,” izjavila je Marina Perić, voditeljica Ljudskih resursa u Aminess hotelima i kampovima.

Naglasak na učenju i razvoju

U kampanji kojom nastoje privući nove zaposlenike za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli i Pelješcu pojavljuju se i poznata lica – renomirani chef David Skoko i poznata blogerica Ella Dvornik koja je provela dan u ulozi zaposlenika.

Ella Dvornik i David Skoko; Foto: Aminess/Handout

“U Aminessu naglasak stavljamo na učenje i razvoj uz najbolje stručnjake. Iz toga je i proizašla suradnja sa chefom Davidom Skokom koji svoje znanje prenosi na naše zaposlenike. Educirani kadrovi u turističkom sektoru su od velike važnosti. Stoga Aminess, uz konkurentne uvjete rada, educira sve svoje zaposlenike kako bi bili spremni za turističku sezonu i gostima pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji. Edukacija u Aminessu je važna karika za svakog zaposlenika – od dnevnih operacija do menadžerske razine,” rekao je Dalibor Matovina, direktor operacija u Aminess hotelima i kampovima.

>>>Znak zahvalnosti: Aminess svim zaposlenicima isplaćuje nagradu od 4.000 kuna

Aminess hoteli i kampovi u portfelju imaju hotele i kampove visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli i Pelješcu. Smještajne jedinice hotela i kampova mogu ugostiti više od 12 500 gostiju, stoga su sami zaposlenici i njihova edukacija ključni za održavanje visoke razine usluge po kojoj su Aminess hoteli i kampovi poznati među gostima.

Foto: Aminess/Handout
Od recepcionarke do direktorice kampa

Bez obzira na status radnog odnosa, svim zaposlenicima Aminessa omogućen je i širok izbor edukacija i programa usavršavanja, kao i mogućnost napredovanja. Tome svjedoči primjer direktorice jednog od Aminessovih kampova, koja je karijeru u Aminessu započela 2013. godine kao recepcionarka. U svega četiri godine napredovala je do pozicije voditeljice restorana, a nakon toga je imenovana na poziciju direktorice kampa.

>>>Aminess isplatio izdašne novčane nagrade, krenuo u potragu za 1 000 zaposlenika

“Moje prvo mjesto rada je bila recepcija, a sada me veseli činjenica da je došao trenutak da prenesem svoje stečeno znanje i iskustvo drugima. Nakon ukupno osam godina rada na različitim pozicijama u Aminessu, ovu sezonu sam bila u ulozi direktorice kampa. Učenje i ulaganje u sebe ključ je osobnog uspjeha. Upravo je Aminess idealno mjesto za razvijanje tog potencijala kod svakog pojedinog zaposlenika,” ističe Tatjana Glamatović, direktorica kampa Aminess Sirena.

>>>Predstavljen Aminess HUB – platforma za podizanje kvalitete u turizmu kroz top edukaciju zaposlenika

Aminess je ove godine svojim zaposlenicima osigurao nagradu u iznosu od 5 000 kuna, božićnicu u iznosu od 3 000 kuna, dar djetetu i dar u naravi u visini od 600 kuna te regres u iznosu do 1 800 kuna. Uzimajući u obzir sve navedeno, Aminess hoteli i kampovi su ponosni što su svojim zaposlenicima uz redovna primanja omogućili isplatu dodatnih nagrada i benefita u iznosu većem od 10 000 kuna.

Pratite nas na Google vijestima

oglasavanje@grabancijas.com

AMINESS HOTELI I KAMPOVI