Biznis i ekonomijaPreporučeno

Aminess preuzeo portfelj Hotela Njivice i kamp resort na otoku Krku

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada proširila je svoje poslovanje na Njivice hotele i kamp resort na otoku Krku, koji od 1. listopada počinju poslovati pod brendom Aminess.

>>>Predstavljen Aminess HUB – platforma za podizanje kvalitete u turizmu kroz top edukaciju zaposlenika

Aminess Magal Hotel (bivši Hotel Beli Kamik), Aminess Veya Hotel (bivši Hotel Jadran), Aminess Gaia Green Villas (bivši Marbera Flora Green Villas) i Aminess Atea Camping Resort (bivši Kamp Njivice) tako su novi članovi Aminess portfelja koji će zajednički pridonijeti dodatnom rastu i razvoju u turističkom sektoru.

Aminess Veya Hotel (ex Hotel Jadran); Foto: Aminess

“Iznimno nas veseli što su Njivice resort i kamp postali dio Aminess obitelji te ćemo sada imati priliku zajedno stvarati sjajne rezultate i doprinositi daljnjem razvoju Njivica i otoka Krka. Vjerujemo kako će upravo sinergija ovih dvaju poduzeća, Aminessa i Hotela Njivice, polučiti veliki uspjeh i snažniju vidljivost na tržištu. Uvjereni smo da ćemo lijepu priču koju već godinama sa zaposlenicima i gostima stvaramo u Novigradu, Orebiću i otoku Korčulu dodatno ojačati s novim kolegama u Njivicama, na otoku Krku,” istaknula je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Lagune Novigrad, u čijem je vlasništvu brend Aminess.

>>>Aminess Sirena označena kao prestižni ADAC Superplatz 2020: FOTO

Brend Aminess već je dugi niz godina prisutan na tržištu, a od samog početka teži izvrsnosti u poslovanju. Vrijednosti, misija i vizija Aminess hotela i kampova sažeti su u krovnom sloganu “Veze koje traju”. Upravo taj slogan reflektira sve vrijednosti Aminessa – usmjerenost na svakog gosta te ulaganje u zaposlenike i timski rad, a nastojat će ih prenijeti i na novu destinaciju na otoku Krku.

Aminess Atea Camping Resort (ex Kamp Njivice); Foto: Aminess

Aminess u svom portfelju već ima hotele Aminess Maestral 4* i Aminess Laguna 3*, kampove Aminess Sirena 4* i Aminess Maravea Camping Resort 4* koji se nalaze u gradu Novigradu, dok se hotel Aminess Lume 4* nalazi na Korčuli, a Aminess Grand Azur 4* smješten je na poluotoku Pelješcu.

Aminess hoteli i kampovi