Biznis i ekonomija

Aminess Wine & Gourmet Nights i Aminess Cooking with Class by David Skoko | najava

Aminess hoteli i kampovi su za jesen svojim gostima i svim zainteresiranima pripremili niz gourmet događanja s kojima će posezona u Novigradu i na Korčuli biti posebno zanimljiva. Tako tijekom mjeseca listopada i studenoga goste očekuje još nekoliko događanja u sklopu projekata Aminess Wine & Gourmet Nights te Aminess Cooking with Class by David Skoko.

>>>Aminess postao vodeća turistička kompanija na Korčuli i Pelješcu

Već u petak 1. listopada na rasporedu je još jedna Aminess Wine & Gourmet Nights ekskluzivna večera koja započinje u 19 sati u Aminess Maestral Hotelu, u à la carte restoranu Oliveto. Uz chefa Davida Skoku, za posebno gourmet iskustvo pobrinut će se talentirani slovenski chef Jorg Zupan kao poseban gost večeri. Deserte će pripremati Martina Labinjan iz Aminessa, a gostima će se služiti vina Benvenuti.

Aminess Cooking with Class by David_Skoko; Foto: Aminess

Sljedećeg dana, u subotu 2. listopada na redu je Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od chefa Skoke. Svatko tko rezervira ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela moći će sudjelovati na stručnoj radionici kuhanja uz bogat izbor lokalnih namirnica u a’ la carte restoranu hotela pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova. Nakon toga, sljedeća radionica je u subotu 16. listopada.

>>>Znak zahvalnosti: Aminess svim zaposlenicima isplaćuje nagradu od 4.000 kuna

Uz to, Aminess Wine & Gourmet Nights će se u listopadu po prvi puta održati i na Korčuli, točnije u subotu 9. listopada u Aminess Korčula Heritage Hotelu, a za goste će specijalitete pripremati David Skoko i Hrvoje Zirojević.

David_Skoko, vinar Matošević i Hrvoje Zirojević; Foto: Aminess

Posljednju ovogodišnju priliku za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večeri gosti će imati u petak 5. studenoga u à la carte restoranu Oliveto novigradskog hotela Aminess Maestral kada će kuhati David Skoko i Hrvoje Zirojević, dok će se za vina pobrinuti vinar Matošević.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večerama ili na gourmet vikendu Aminess Cooking with Class by David Skoko mogu rezervirati svoje mjesto putem e-mail adrese: reservations@aminess.com ili na broj telefona 052 858 600.

Pratite nas na Google vijestima

oglasavanje@grabancijas.com

AMINESS HOTELI I KAMPOVI