FunPreporučeno

‘Another one bites the dust’: 1.8 milijun pregleda videa s izjavama o (ne)učinkovitosti cjepiva

Necijepljene, procijepljene, docijepljene i do-docijepljene korisnike Twittera, Facebooka, Tik-Toka i drugih društvenih mreža ovog vikenda zabavlja, uznemiruje ili iritira video posvećen izjavama o (ne)učinkovitosti cjepiva protiv bolesti COVID-19 u pratnji hita “Another One Bites the Dust” grupe Queen.

>>>Učinkovitost mRNK cjepiva u priječenju zaraze djece stare od 5 do 11 godina 12% | COVID-19

Zapis je kreiran nakon što je probojnu zarazu iskusio procijepljeni i dvaput docijepljeni američki predsjednik Joe Biden, tek jedna u dubokom moru javnih osoba koje su učestalo i rado ponavljale neznanstvenu i abnormalnu laž da cijepljenje podrazumijeva 100-postotnu zaštitu od bolesti COVID-19 – koju je među prvima lanuo šef Pifzera Albert Bourla – samo da bi potom iskusile probojnu zarazu.

Među “zvijezdama” videa su također procijepljeni i dvaput boostani lider američkog odgovora na pandemiju Anthony Fauci, kanadski premijer Justin Trudeau, australski i drugi dužnosnici i službenici.

Grabancijaš čitatelje podsjeća da laži i zablude u zapisu ne znače da su cjepiva totalno beskorisna, već da njihova kakvoća i učinkovitost ovise o moralu nacionalnih i nadnacionalih regulatora, proizvođaču i sojevima virusa.

Budite nam veseli, zabavljeni i zdravi!

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (1)

  1. […] vijest je na društvenim mrežama potaknula cunami uglavnom negativnih komentara, popraćenih podsjetnicima na nebrojene zaraze cijepljenih i docijepljenih ili izjave o 100-postotnoj učinkovitosti cjepiva u priječenju zaraze kakve su netočno iznosili […]

Comments are closed.