FunPreporučeno

Baby don’t worry about a thing… | The Stand | najava

CBS All Access lansira reboot miniserije The Stand snimljene prema istoimenom romanu Stephena Kinga iz 1978. godine.

Iako je roman u seriju prvi put pretočen 1994., kada je osvojio publiku i dva Emmyja, njegova radnja zabavljena apokalipsom izazvanom smrtonosnim virusom neugodno odgovara aktualnim vremenima što je i jedan od povoda za “reanimaciju” priče. “Kad god prilagođavate remek-djelo, ikonski dio fantastike, postoji veliki pritisak da to učiniti kako ono zaslužuje,” rekao je o adaptaciji scenarist Benjamin Cavell.

Whoopi Goldberg dodaje da miniserija odbacuje dobar dio stereotipa iz prve ekranizacije, što se odnosi na njezinu ulogu Mame Abagail i glavnog antagonistu, “Dark mana” Randalla Flagga (Alexander Skarsgård). “Željela sam da ona ne bude sićušna crnačka dama koja posjeduje sve čarobne informacije, ona ih nema,” rekla je Goldberg. “Ona se nada da je u pravu, ali je nesigurna.”

>>>Netflix naručio prvih osam epizoda Resident Evila

Ustezanje reboota od jasnog iscrtavanja linije između dobra i zla sugerira i jedan od producenta, Taylor Elmore, koji je odgovarajući na pitanja na njujorškom Comic Conu rekao da je Flagg “rock and roll verzija vraga” što bi dio gledatelja moglo potaknuti da navijaju za njega.

>>>Mandalorian Din i bebač Yoda 30. listopada nastavljaju s vucaranjem po dalekoj galaksiji | VIDEO

Uz Goldberg i Skarsgårda, vodeće uloge pripadaju Jamesu Marsdenu (Stu Redman) i Amber Heard (Nadine Cross). Među zvijezdama se spominje i Marilyn Manson, no njegova je rola za sad tajna. Streaming prve epizode s nazivom “Kraj” najavljen je za 17. prosinaca.

via Variety