FunPreporučeno

‘Budi muško’: Justin Biber izazvao Toma Cruisea na borbu u UFC ringu

Foto: YouTube

Justin Bieber je u nedjelju opalio bizarnu objavu na Twitteru u kojoj glumca Toma Cruisea poziva na borbu “u osmerokutu”, odnosno ringu Ultimate Fighting Championshipa. Pjevač je napisao da Cruise nikad neće imati mira ako se ne odazove izazovu i pozvao sljedbenike na klađenje.

Prema dostupnim informacijama Bieber je oko 5 centimetara viši od Cruisa i težak 65 kilograma. Glumac zasad nije reagirao na provokaciju.

Cvrkut, koji nam na prvu djeluje kao podmukli marketinški trik, se počeo širiti poput srednjevjekovne kuge i ubrzo preplavio druge društvene mreže. U zafrkanciju su uključeni brojni dionici, uključujući profesionalnog fajtera Conora McGregora koji kaže da će njegova kompanija rado organizirati meč ako je Cruise “dovoljno muško da prihvati izazov.”

Prosječni komentatori ocjenjuju da bi 56-godišnji glumac visok 170 centimetara i težak sedamdesetak kilograma pomeo “bebastog” Bibera. “Nama se ne sviđaju tvoji izgledi,” odvagnuli su stručnjaci Odds Sharka, jednog od pouzdanijih izvora informacija za ljubitelje klađenja u borilačkim sportovima.

“Ti izazivaš 56 godišnjeg muškarca, lol,” dobacio je majstor mješovitih borilačkih vještina (MMA) Bobby Nash.