Tech

D-Marin lansirao digitalno plaćanje, daljinsko mjerenje i kontrolu potrošnje energije

D-Marin, mreža premium marina u petak je predstavila svoje nove, D-Smart pametne ormariće, koji unaprjeđuju pogodnosti korisnika tijekom korištenja njihovih marina. Namjena ovog D-Marinovog proizvoda je potpuno digitalizirati potrošnju energije digitalnim plaćanjem, daljinskim mjerenjem i kontrolom.

>>>D-Marin preuzeo Marinu Tribunj

Lansiranje pametnih ormarića samo je jedan u nizu koraka ka ostvarenju D-Marinovog cilja digitalne, povezane marine koja pruža vrhunsko iskustvo korištenja bez ikakvih prepreka te je u skladu s njihovom digitalizacijskom strategijom.

Korisnici će imati potpunu kontrolu otvaranja i zatvaranja svojih utičnica te daljinski kontrolirati mjerenje potrošnje, ali i imati potpunu kontrolu troškova. Ključna prednost pametnih ormarića je u tome što korisnik njima može upravljati online, samo jednim pritiskom na odgovarajuću tipku, što pruža mogućnost osobnog upravljanja opskrbom energijom.

>>>CVC Fund VII kupio tri turske marine za D-Marin

“Ponosni smo što ove godine isporučujemo još jedno D-Marinovo digitalno rješenje za sve naše vrhunske marine. Uz ovaj projekt, ističe se i prošlogodišnje lansiranje našeg dvominutnog sustava online rezervacija kao još jedan korak u unaprjeđenju naših usluga korisnicima, uporabom inovativnih rješenja u sklopu stalnih ambicija digitalizacijske strategije D-Marina”, izjavio je Michal Maslowski, Chief Information Officer u D-Marinu.

>>>Jedinstvena ljepotica Khalilah uočena u dubrovačkom akvatoriju: VIDEO

D-Marinovi pametni ormarići će tijekom 2023. godine biti uvedeni u svim D-Marin marinama.

O D-Marinu

D-Marin – mreža vrhunskih marina – osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja sa 16 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Italiji, s gotovo 10.000 vezova i suhih dokova koji mogu primiti više od 2.000 plovila. D-Marin je posvećen pružanju vrhunskih iskustava plovidbe svojim klijentima kroz isporuku jedinstvenog standarda kvalitete i najviše razine usluge privatnim korisnicima i poslovnim partnerima.

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje

Priopćenje za poslovnu zajednicu,
D-Martin/404