FunPreporučeno

Dekolte Billie Eilish raspametio web | VIDEO

Billie Eilish, jedan od uspješnijih tinejdžerskih pop projekata još od uspona putene i već zaboravljene Avril Lavigne, rastura web nakon što je ona na Havajima prekršila svoj postulat i pokazala dosad nezamislivu količinu gole kože, uključujući dekolte i sramežljivu naznaku, kako su to utvrdili naši redakcijski eksperti, povećih grudi.

Neočekivani potez izaziva šok i nevjericu jer se Eilish lani jako naljutila na njemačko izdanje magazina Nylon zbog neautorizirane objave njezine stilizirane fotografije obrijane glave i golih ramena koja je daleko čednija od netom objavljene fotogalerije s Havaja. Mlada, 18-godišnja zvijezda je tada ponovila mantru da ne želi “seksualizaciju” sebe ili svoje karijere i usput sugerirala kako njezin uspjeh počiva na skrivanju tijela.

“Postoje ljudi koji mi govore: ‘obuci se barem jednom kao djevojka! Nosi usku odjeću i bit ćeš puno ljepša i karijera bi ti bila toliko bolja’. Ne, ne bi. Doslovno ne bi,” rekla je Eilish u intervjuu za NME.

“Ja zato nosim vrećastu odjeću”, dodala je u drugom razgovoru za Calvin Klein. “Nitko ne može imati mišljenje jer nije vidio što je ispod.”

billieeilish/Instagram

Pomama

Nakon skrivanja koje je označilo njezinu dosadašnju karijeru, iznenadno je “razotkrivanje” izazvalo nevjerojatnu pomamu na društvenim mrežama o čemu svjedoči The Blast dok navodi da je galeriju fotki s Havaja objavljenu na Instagramu u sat vremena pogledalo upečatljivih 3 milijuna ljudi. Zanimljivi su i komentari čiji su fokus “neželjena seksualizacija” i/ili osuda iste.

Ako pitate nas, Eilish uslijed aktualne bure i šarolikih rasprava o njezinim atributima još uvijek drži prednost damica koje muškardinima mute pamet i izazivaju nesvjesticu pokazivanjem gležnja. Show must go on…


Seksualizacija Billie Eilish