PreporučenoTech

Domagoj Stunić i Gordan Pešić osnažili Upravu DOK-ING-a

Domagoj Stunić, Marijo Grgurinović i Gordan Pešić; Foto: DOK-ING/Handout

Uprava DOK-ING-a, vodeće hrvatske kompanije s ekspertizom u području robotskih i autonomnih sustava i opreme za posebne namjene, ojačana je dvojicom novih članova. Domagoj Stunić imenovan je članom Uprave koji će biti zadužen i nadležan za Razvoj i istraživanje, IT i Project management.

>>>Crème de la crème hrvatskog gospodarstva i poduzetništva okrunjen Zlatnom kunom | FOTO

Stunić je svoju poslovnu karijeru u DOK-ING-u započeo 2014. godine kada je radio na poziciji Senior voditelj projekata.

Gordan Pešić imenovan je članom Uprave koji će biti zadužen za Prodaju, marketing, razvoj poslovanja, podršku korisnicima i ljudske resurse.

Njegova je poslovna karijera u DOK-ING-u započela još 2012. godine u Odjelu prodaje i marketinga.

Dužnost predsjednika Uprave, kao i do sada, obnaša Marijo Grgurinović koji je na toj poziciji od 2019. godine.

Informacije o novim članovima uprave:

Domagoj Stunić, novoimenovani je član Uprave DOK-ING-a za Razvoj i istraživanje, IT i Project management. Svoju karijeru u DOK-ING-u je započeo još 2014. godine na poziciji Senior projektnog menadžera za američku vojnu sigurnost i obranu, a kasnije je bio i Voditelj prodaje za tržište SAD-a. Prije imenovanja u Upravu, Stunić je tri godine radio na poziciji Voditelja Odjela za razvoj i istraživanje.

Domagoj Stunić, član Uprave DOK-ING-a; Foto: DOK-ING/Handout

Prije DOK-ING-a, Stunić je radio u tvrtkama Atos i Siemens. Diplomirao je na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu, smjer Automatika.

Gordan Pešić, novoimenovani je član Uprave DOK-ING-a za Prodaju, marketing, razvoj poslovanja, podršku korisnicima i ljudske resurse DOK-ING-a. Svoju karijeru je započeo u DOK-ING-u 2012. godine u Odjelu prodaje i marketinga.

Gordan Pešić, član Uprave DOK-ING-a; Foto: DOK-ING/Handout

Pešić ima više od 15 godina iskustva u području sigurnosti i obrane te ima međunarodno iskustvo iz projekata razvoja sposobnosti. Uspješno je vodio mnogobrojne projekte razvoja poslovanja, širio portfelj proizvoda te je tijekom svoje karijere bio izrazito uspješan u dobivanju poticaja iz nacionalnih i EU izvora (FP7, Horizon2020, PESCO, EDIDP i ESIF fondovi u području istraživanja, razvoja i inovacija) u ulozi Voditelja razvoja poslovanja u DOK-ING.

>>>Konferencija DOK-ING-a podcrtala dostupnost kolosalnog novca, masivni potencijal vodika

Pešić je i predsjednik Tematskog inovacijskog vijeća za sigurnost te aktivno radi na promociji hrvatske obrambene industrije u ulozi potpredsjednika Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije.

Diplomirao je na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje, smjer projektni menadžment.

O DOK-ING-u:

Tvrtka DOK-ING je inženjerski lider u razvoju i proizvodnji robotskih i autonomnih sustava i opreme za posebne namjene. DOK-ING se dokazao kao lider na međunarodnom tržištu s više od 80% tržišnog udjela svjetskog tržišta strojeva za humanitarno razminiranje. Posluje s klijentima u više od 40 zemalja svijeta. DOK-ING se bavi integracijom vlastitih inovacija i novih tehnologija, razvija i proizvodi robotske i autonomne sustave za zaštitu ljudskih života i imovine u opasnim okruženjima, prvenstveno za vojnu inženjeriju, NKBR (nuklearno kemijsko biološko i radiološko), krizne situacije, protuterorizam i podzemno rudarstvo. U više od 30 godina poslovanja, tvrtka je prepoznata po tome što je inovativnim pristupom promijenila industrijski krajolik te je osvojila više od stotinu međunarodnih nagrada u područjima poslovanja, inovativnosti i tehnologije.

Pratite nas na Google vijestima

Grabancijaš/DOK-ING/MPR

Comment here