FunPreporučeno

EA izaziva sentimentalnu žudnju ‘remastered’ verzijama prva dva Command & Conquera: VIDEO  

Electronic Arts

Electronic Arts je nabacio prvu atrakciju za Command & Conquer Remastered, legendarnu strategiju u realnom vremenu uz koju su odrasle generacije gamera.

Za pomlađivanje prvih izdanaka serijala zaduženi su Petroglyph Games i Lemon Sky Studios koji nemaju nikakvu namjeru prčkati po gameplayu već su fokusirani na vizualno osvježenje Command & Conquer: Tiberian Dawna (1995.) i Command & Conquer: Red Alerta  (1996.). Projekt će osvježiti i proširenja navedenih igara, The Covert Operations za prvi C&C te Counterstrike i The Aftermath za drugi.

>>>Bez oglasa, bez extra danaka – 350 igara i aplikacija za 33 kune mjesečno: Google Play Pass

Producent Jim Vessella na blogu piše da remastered verzija čuva autentičnu 2D grafiku ali je u potpunosti presvlači u visoku razlučivost. Razvojni timovi su originalni gameplay uspjeli zadržati zahvaljujući pristupu izvornom kodu.

video si možete piknuti u 4K

“Lemon Sky je iznova obnovio koncept, modele i animacije svakog dijela gameplaya,” navodi Vessella. Petroglyph je istovremeno omogućio promjenu razlučivosti u realnom vremenu pa se igre jednim klikom mogu prebaciti iz originalne 320 x 200 u remastered 3840 x 2160 grafiku.

>>>Lansiran je ‘Call of Duty: Modern Warfare’, odredište – zarada od najmanje milijardu dolara: VIDEO

Blog post ne otkriva kad bi posao na projektu započetom prije godinu dana mogao biti završen, dok tvrdokorni fanovi u komentarima na webu već pokazuju mješavinu sentimentalne žudnje i nestrpljivosti.

Pratite nas na Google vijestima