PolitikaPreporučeno

EKSKLUZIVNO: od 1. do 24. studenoga 330 zaraza štićenika zagrebačkih socijalnih ustanova | COVID-19

Potaknut fašističkim porivima hrvatskih vlasti i navodnim dušobrižništvom ministra zdravstva Vilija Beroša, Grabancijaš ekskluzivno objavljuje podatak da je u razdoblju od 1. do 24. studenoga 2021. godine u domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području grada Zagreba otkriveno ukupno 330 zaraza. Budući da je riječ o ustanovama u kojima je cijepljenje prioritetno izgledno je da su sve, ili velika većina infekcija, “probojnog” karaktera.

>>>Izrael: prirodni imunitet superioran cjepivu, Pfizer značajno manje učinkovit protiv delta soja

Izvor navedene informacije službene su stranice Grada Zagreba (HZJZ).

Znanstveni konsenzus

Grabancijaš čitatelje i hrvatsku javnost postojano informira o učinkovitosti pojedinih cjepiva protiv koronavirusa koji izaziva bolest COVID-19 oslanjajući se pritom isključivo na ugledne izvore i stručno recenzirana istraživanja objavljena u izvrsnim znanstvenim publikacijama.

>>>Delta+ izaziva manje simptoma, ozbiljnih manifestacija COVID-19 | Imperial College London

Grabancijaš je prvi hrvatski portal koji je, nakon duboke moralne rasprave i promišljanja, javnost izravno upozorio na neučinkovitost cjepiva Janssen povijesno abnormalno zloglasnog i zloćudnog proizvođača Johnsona & Johnsona.

>>>Veliko, hotimično ili okolnostima uvjetovano prešućivanja zaraza i hospitalizacija procijepljenih

Brojna neovisna istraživanja, uključujući veliku studiju objavljenu u žurnalu Znanost, već dugo sugeriraju i/ili utvrđuju drugorazrednost cjepiva Janssen koje širenje trenutačno dominantnih delta (AY.4.) i delta plus (AY.4.2) inačica virusa priječi u 11%, dok od ozbiljnih ili fatalnih manifestacija bolesti čuva u 52% slučajeva.

Moralna nakaznost

Europska unija je 23. studenoga najavila da će gotovo sto milijuna doza neučinkovitog i drugorazrednog cjepiva poslati u “treće zemlje” Afrike.

>>>‘Drastičan porast’ zaraza u 118% procijepljenom Gibraltaru | COVID-19

Hrvatske zdravstvene vlasti, koje pod izlikom zdravstvene ugroze segregiraju i maltretiraju građanke i građane, istovremeno su samo u prijašnja 24 sata škartom cijepile 2349 osoba, drugorazredno je cjepivo s današnjim danom u Hrvatskoj primilo 165.035 ljudi.

>>>Informacije, lokacije za cijepljenje protiv COVID-19 u Zagrebu

Grabancijaš hrvatske zdravstvene vlasti još jednom poziva da nađe građanstvo, a osobito najranjiviji dio populacije prekinu cijepiti šundom.

Pratite nas na Google vijestima

Comments (3)

  1. […] >>>EKSKLUZIVNO: od 1. do 24. studenoga 330 zaraza štićenika zagrebačkih socijalnih ustan… […]

  2. […] >>>EKSKLUZIVNO: od 1. do 24. studenoga 330 zaraza štićenika zagrebačkih socijalnih ustan… […]

  3. […] EKSKLUZIVNO: od 1. do 24. studenoga 330 zaraza štićenika zagrebačkih socijalnih ustanova | COVID-… […]

Comments are closed.