FunPreporučeno

Elemental slavi 25 godina velikim koncertom na stadionu Šalata

Elemental, kultni zagrebački hip hop bend, dolazi na gradski stadion Šalata obilježiti 25 godina karijere u subotu 3. lipnja 2023.

>>>Robbie Williams 27. i 28. lipnja 2023. slavi XXV u pulskoj Areni | najava

Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, 8 albuma, 40 spotova te 60 milijuna njihovih pregleda na YouTubeu, uz 120000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1000 live nastupa, vrijeme je da ovako dugovječnu bendovsku karijeru Elemental proslavi najvećim samostalnim koncertom.

Podsjetimo, svoju punoljetnost 2016. godine Elemental je u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom kada je okupio 4500 ljudi, svoju je 20. godinu proslavio objavljivanjem biografije “Sve, samo ne romantika!”, koju je napisao Marko Podrug, i prvog kompilacijskog albuma “XOXO”, a za 25. godišnjicu ponovno planiraju podignuti letvicu. Otkad su 1998. započeli kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u punokrvni sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album “Ilica” objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje i nove pjesme uskoro.

Elemental redovito nastupa na glazbenim festivalima širom regije te je koncertno jedan od traženijih bendova, a slavljeničkim koncertom na stadionu Šalata još jednom će dokazati kako pjesme poput “Goli i bosi”, “Prokleta ljubav”, “Bolji si” “Malena”, “Zašto te imam”, “Iz dana u dan” ili, primjerice, “Tako lijepa” nisu olako nagrađene glazbenim statuama te će obljetničkim nastupom otvoriti novo koncertno ljeto.

Ulaznice za Šalatu su u prodaji od ponedjeljka 5. prosinca po 90 kn (11,95 eur), a ta cijena će vrijediti do 31. prosinca. Od 1. siječnja cijena ulaznice se penje na 14 eur. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: LAA