FunPreporučeno

Elijah Wood pozvao Zelenskog da potraži pomoć zbog ovisnosti o drogama | VIDEO

Glumac Elijah Wood proslavljen ulogom Frode Bagginsa u filmskoj trilogiji o Gospodaru prstenova na Instagramu je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog pozvao da potraži pomoć zbog ovisnosti o drogama.

“Vladimir, bok, Elijah ovdje, nadam se da te ovo nalazi sretnog, zdravog i dobrog … ti si kao razvio ovisnost o drogama i alkoholu.., stoga samo želim biti siguran da primaš pomoć, svi mi patimo od toga, naravno.., samo se nadam da, znaš, da paziš na sebe, da brineš o sebi, razmišljaš o svojem zdravlju … ako trebaš pomoć tamo su napolju ljudi koji ti žele pomoći … a ti trebaš pomoć, i nadam se ćeš dobiti pomoć koju trebaš. Ok, puno ljubavi Vladimire, pazi se,” rekao je glumac prema skraćenoj inačici poruke čiji je sadržaj ugrabio TMZ.

Wood je Zelenskom preporučio da pomoć potraži u papreno skupoj privatnoj rehabilitacijskoj klinici Betty Ford u Kaliforniji znamenitoj po odvikavanju filmskih, glazbenih i inih zvijezda.

Naizgled iskrena i dobronamjerna poruka totalno je razjarila Ukrajince i njihove pobornike koji su Wooda zasuli gorljivom, na trenutke neukusnom kritikom, te od Instagrama zatražili da cenzurira originalnu “Priču”.

Video je u trenutku naše objave nedostupan i na drugim velikim američkim platformama, uključujući YouTube.

Unatoč pokušajima gašenja, on se poput stihije širi na neameričkim i/ili oslobođenim medijima, uključujući TikTok i Twitter.

Ovisnost Zelenskog o kokainu javna je tajna i učestali predmet zabrinutosti, kritike i/ili sprdnje.Povezane vijesti