FunPreporučeno

Extra!Extra! Grabancijaš otkriva: 8K eura za naše mlade u Izraelu, 10K za mladež HDZ-a u Sibiru!

Ekskluzivna fotografija tajnog sastanka agentice KGK u Minnesoti gdje je još 2016. počela plesti svoju međunarodnu mrežu za masovno zapošljavanje hrvatske mladeži u ino-tuzemstvu; Foto: Minnesota National Guard

Mediji se u posljednjim satima nabacuju hipotezama da je Grabar-Kitarović svojom izjavom u pluralu mislila na masovnu obuku naše mladeži u zemljama poput Izraela ili Namibije. Oni bi tamo bili uvježbani, pa bi se vratili doma i radili za Izraelce ili Namibijce.

>>>Grabar-Kitarović već ima ‘get-rich’ shemu za mlade – radiš na netu a plaća 8 tisuća eura

Naši izvori idu korak dalje pa potvrđuju da je Predsjednica svojim parafom osigurala posao za više od 36.992 mladih koliko u trenutku pisanja teksta traži posao prema podacima HZZO-a kao i za 23.699 neoliberalčića koji poslodavce ne koštaju niš jer njihov rad subvencioniraju država i njihove obitelji. Oni će redom raditi za izraelske i/ili araukanske obavještajne službe te iz topline svojih domova upravljati hrvatskim vodama.

Predsjednica pozvala na prijenos znanja izraelskih stručnjaka za kibernetičku sigurnost

Naš drugi izvor, “agent zmijsko ulje za liječenje kurjeg zmijskog oka”, neovisno potvrđuje da je Predsjednica osigurala uvježbavanje mladeži HDZ-a u vrištinama i pustopoljinama Sibira gdje će oni učiti online trolanje i druge oblike asimetričnog djelovanja za održavanje Predsjednice na vlasti u trećem, četvrtom, petom i ako Bog da 6-om mandatu.

>>>Grabar-Kitarović: rekla bi im, što ti pada na pamet (…) ti ideš napadati predsjednicu

Konačno, možemo potvrditi i da će “agent 808” Jandroković, Gordan Jandroković, nakon veličanstvene izborne pobjede dobiti posao glavne pomoćnice tajnika NATO-a te također zapošljavati hrvatsku mladost, ali ne za pišljivih osam soma eura nego za 8 kg mjesečno u visoko-karat-nom zlatu.

Za dom spremni!