FunPreporučeno

Gao proslavljena ‘krastavcem Rickom’ donosi šarmantnu i zabavnu Hulkicu | najava

Foto: Marvel Entertainment

Marvel i Disney+ konzumente sadržaja na zahtjev zagrijavaju za seriju “She-Hulk: Attorney at Law” koju je osmislila i za vrla nova vremena osvježila besramno briljantna scenaristica i producentica Jessica Gao čije je monumentalno umijeće znano uživateljima animirane serije Rick & Morty, uključujući legendarnu epizodu “Pickle Rick” u kojoj se djedica pretvara u krastavac.

>>>Okršaj Rowana Atkinsona s pčelom zabavlja štovatelja Mr. Beana ili Crne Guje | Man vs. Bee

Kako možete vidjeti u najavi, Gao nastavlja plivati u sada već poslovično kreativnim i humorističkim vodama, pa je She-Hulk istovremeno prštava, zabavna i šarmantna, a sve uz pažljivo odmjerene i oku ugodne mutacije.

Hulkicu, odnosno Jennifer Walters, igra Tatiana Maslany čiji je omnibus uloga u kanadskoj znanstvenofantastičnoj seriji Siročad (Orphan Black) okrunjen Emmyjem i drugim velebnim nagradama.

>>>This Fffire Franza Ferdinanda žari špicu Cyberpunk: Edgerunnersa | najava

U ekipi nalazimo i Jameelu Jamil u ulozi Titanije, suparnice Walters s nevjerojatnom snagom. Ginger Gonzagu kao Nikki Ramos, najbolju frendicu zelene ljepotice ili Marka Ruffala kao Brucea Bannera – originalnog Hulka preinačenog u iskusnog tutora.

Moćnu ekipu oplemenjuje i Tim Roth u ulozi “njegove odvratnosti” (Abomination) Emila Blonskyja.

>>>21. kolovoza premijera Kuće zmaja, uvertire u Igru prijestolja | VIDEO

Blonsky je Rus i bivši časnik u komandosima kraljevskih marinaca Ujedinjenog Kraljevstva koji se zahvaljujući eksperimentalnim serumima i gama zračenju može preobraziti u čudovište hulkovskih razmjera.

Disney je premijeru najavio za 17. kolovoza.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima