FunPreporučeno

Glumac Alec Baldwin revolverom ubio redateljicu fotografije, ranio redatelja filma ‘Rust’

Glumac Alec Baldwin u četvrtak je revolverom nehotice ubio redateljicu fotografije i ranio redatelja western filma “Rust”, rekla je policija.

Halyna Hutchins (42) helikopterom je prebačena u Sveučilišnu bolnicu Novi Meksiko gdje je po dolasku proglašena mrtvom, redatelj Joel Souza (48) je stabilno.

Okolnosti tragičnog događaja su pod istragom i u ovom trenutku nema optužnica.

>>>‘Nervozna, neiskusna’ i nezrela oružarka u fokusu tragedije na setu filma ‘Rust’

“Večeras smo primili razarajuću vijest da je jedna od naših članica, Halyna Hutchins, redateljica fotografije u produkciji pod nazivom ‘Rust” u Novom Meksiku umrla od ozljeda zadobivenih na setu,” rekao je John Lindley, predsjednik Međunarodnog ceha kinematografa za Variety. “Pojedinosti su u ovom trenutku nejasne, ali mi radimo na tome da doznamo više, i mi podržavamo punu istragu ovog tragičnog događaja.”

Ubijena Hutchins porijeklom je iz Ukrajine, diplomirala je međunarodno novinarstvo na Nacionalnom sveučilištu u Kijevu. Prije prelaska u filmsku industriju radila je kao istraživačka novinarka u Europi. U 2019. godini počela je sloviti kao zvijezda američke kinematografije u usponu.

>>>Nick Cave je H.G. Wells u ‘Električnom životu Louisa Waina’ | VIDEO

U neuobičajenom detalju, Baldwin (63) u “Rustu” glumi zloglasnog odmetnika Harlanda Rusta čiji je 13-godišnji unuk osuđen zbog ubojstva iz nehaja.

Baldwin ima povijest gubitka temperamenta, uključujući zgode koje su vodile njegovom pritvaranju. U 2019. godini je priznao krivnju za napad na osobu u prijeporu oko parkirnog mjesta. Sud mu je tada odredio savjetovanje za kontrolu gnjeva.

>>>Svjedočanstva kristaliziraju sliku ‘nemara i neprofesionalnosti’: tragedija na setu filma ‘Rust’

Prije toga je uhićen zbog vožnje bicikla u pogrešnom smjeru što je također eskaliralo u žučno vrijeđanje policijskih službenika. U 1995. godini je oslobođen prekršajne prijave nakon što je razbio nos slobodnom fotografu, paparazzu.

Pratite nas na Google vijestima

via CNCBC

Comments (1)

  1. […] >>>Glumac Alec Baldwin revolverom ubio redateljicu fotografije, ranio redatelja filma ‘Ru… […]

Comments are closed.