PreporučenoTech

Grabancijaš je okinuo ponovnu autorizaciju oglašavanja – zaštite privatnosti | obavijest redakcije

Grabancijaš je, u skladu sa svojim smjernicama i regulatornim zahtjevima Europske unije za zaštitu privatnih podataka (GDPR), u ponedjeljak 19. rujna revidirao ponajbolju dostupnu praksu i tehnologiju te okinuo reaktivaciju korisničke privole za prikazivanje oglasa.

Aktualna, najstroža od dostupnih pravila (TCF v2.0 – IAB Europe), od izdavača i drugih vlasnika web stranica traže da čitateljima i korisnicima po isteku razdoblja od 13 mjeseci ponovno osiguraju mogućnost odabira i davanja privole za prikazivanje oglasa. Budući da je od našeg usvajanja i primjene standarda prošlo navedeno razdoblje, odlučili smo ponovni odabir ponuditi svim posjetiteljima neovisno o početku našeg druženja.

Kontekst  

Kako naši čitatelji i partneri već znaju, Grabancijaš svoj poslovni model od osnutka temelji na strogom i bezuvjetnom štovanju privatnosti i u velikoj mjeri čuva neovisnost kroz partnerstvo s Googleom u čijem se ekosustavu (s)nalazi.

Mi Vas još jednom pozivamo da navedeno neovisno provjerite na servisu Blacklight koji će detektirati sve dostupne tehnologije praćenja korisnika na pojedinim web lokacijama.

Zahvala

Grabancijaš je s 19. rujna korisnicima omogućio i da s lakoćom isključe softver za blokiranje oglasa na našim stranicama, te nas na taj način izravno podrže.

Postavkama privatnosti uvijek možete pristupiti klikom na ikonu štita koja se nalazi na podnožju desktop ili mobilne inačice portala.

Grabancijaš se zahvaljuje svim čitateljima i oglašivačima koji zajedno s nama uživaju rastući broj impresija na Google Ads platformi.

Osobita zahvala tvrtkama i pojedincima koji su prepoznali naše uredničke vrijednosti te nas podržavaju izravnim donacijama: IBAN: HR1224020061140409121

Hvala na posjeti i podršci,

Oglašavanje

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (1)

  1. Your style is really uniqe comppared too other people I have ead stuff from.
    Thanks foor posting whedn you’ve gott the opportunity, Guess I’ll just bookmark tthis blog.

Comment here