Fun

Gustafi spremaju štalu svih štala za Martinje u Boogalou!

Gustafi; Foto: Boogaloo/Handout

Malo je onih fešti za koje se sigurno zna da će biti baš dobre, a jedna od njih je svakako Martinje u Boogalou kad nastupaju Gustafi. Sad već šesti put tim istim povodom pa se može reći da je to već više nego uigrana kombinacija. Datum za pribilježiti u rokovnike i pametne mobitele je 12.11. (subota). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, na dan će koštati 90 kuna. Osim u pjesmama i atmosferi koju stvaraju Gustafi, posjetitelji će moći uživati i u najfinijim sortama vina po akcijskim cijenama.

Gustafi su glazbeni sastav kojeg su 1980. u Vodnjanu osnovali Edi i Vlado Maružin, Čedomir Mošnja, Igor Arih i Livio Morosin pod imenom Gustaph i njegovi dobri duhovi. Krajem godine, točnije 27.12. održavaju u Vodnjanu prvi javni nastup na dan koji od tada slave kao svoj rođendan.

>>>Tennessee Ernie Ford • Sixteen Tons • 1955. | glazbena preporuka

Prvi od svojih 11 albuma, izdali su pet godina kasnije. Gustafi su prepoznatljivi po spajanju rock glazbe s istarskom narodnom glazbom, bluesom i tex-mexom, te se smatraju jednima od glavnih predstavnika ča-vala, a zašto je tomu, pokazat će i ovaj put u Boogaloo.

Gustafi; Foto: Boogaloo/Handout

Od originalne postave ostali su autor tekstova i glazbe, pjevač i gitarista Edi Maružin, i bubnjar Čedomir Mošnja. S albumom F.F. 2007. su osvojili nagradu Porin za najbolji rock album. Svoj posljednji studijski album “Maneštra” izdali su u prosincu 2015.

Fb Gustafi; YT Gustafi; Fb event

Foto: Boogaloo/Handout

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: Boogaloo Zagreb

Comments (1)

  1. […] >>>Gustafi spremaju štalu svih štala za Martinje u Boogalou! […]

Comment here