FunPreporu─Źeno

Hard to the core legende Slapshot slave 37 godina benda u Mo─Źvari!­čĄś| najava

Slapshot; Foto: Hangtime Agency/Handout

Vjerojatno 37 nije najokruglija brojka na svijetu, ali nitko onomad nije ra─Źunao na koronu i da ─çe trajati toliko dugo. Svejedno, kad hardkora┼íi slave, brojke su manje bitne. HC legende Slapshot trebale su prije dvije godine slaviti svoj 35. ro─Ĺendan u Mo─Źvari, a sad ─çe se sa svojim vjernim fanovljem veseliti ovoj neobi─Źnoj obljetnici u ponedjeljak, 6. lipnja.

>>>Koncerti u Zagrebu (tag)

Cijena ulaznice je 80 kuna u pretprodaji i mo┼że se kupiti u Dirty Old Shopu i na njihovom webu. Na dan ─çe ko┼ítati 100 kuna.

Pet godina nakon njihovog posljednjeg nastupa u Zagrebu, kad su svirali kao podr┼íka Dropkick Murphyisima, Slapshot se vra─ça u Hrvatsku po tre─çi put. Osnovani su 1985. u Bostonu, gradu koji je uvijek slovio kao jedan od najplodnijih gradova kad je u pitanju hardcore. Boston je osim po Celticsima i Red Soxima poznat i po hokeja┼íkoj ekipi Bruins, a budu─çi da je vokal i jedan od osniva─Źa benda Choke veliki fan tog sporta, ime benda dao je po situaciji u kojoj je visoko podignuta palica prije ispucavanja paka.

Slapshot; Foto: Hangtime Agency/Handout

Do sada su snimili nekoliko EP-a, live izdanja i 11 albuma, a posljednji, vrlo simboli─Źnog naziva “Make America Hate Again” ovom ─çe prilikom promovirati u Mo─Źvari. Me─Ĺu brojnim izdanjima svakako vrijedi istaknuti i split s Igniteom s kojim su svirali veliku turneju po Europi s ─Źak 50 nastupa u 54 dana. Respektabilno zbilja.

>>>Fugazi Waiting Room + Promises ÔÇô glazbena preporuka

Bend su obilje┼żile i ─Źeste promjene postave, a danas ga ─Źine bubnjar Corey Koniz, basist Ryan Packer i vokal Jack “Choke” Kelly.

Europska turneja Slapshota; Foto: Hangtime Agency/Handout

Grabancija┼í je ÔÇśliveÔÇÖ na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: Hangtime Agency

Comments (1)

  1. […] >>>Hard to the core legende Slapshot slave 37 godina benda u Mo─Źvari!­čĄś| najava […]

Comments are closed.