FunPreporučeno

Hard to the core legende Slapshot slave 37 godina benda u Močvari!🤘| najava

Vjerojatno 37 nije najokruglija brojka na svijetu, ali nitko onomad nije računao na koronu i da će trajati toliko dugo. Svejedno, kad hardkoraši slave, brojke su manje bitne. HC legende Slapshot trebale su prije dvije godine slaviti svoj 35. rođendan u Močvari, a sad će se sa svojim vjernim fanovljem veseliti ovoj neobičnoj obljetnici u ponedjeljak, 6. lipnja.

>>>Koncerti u Zagrebu (tag)

Cijena ulaznice je 80 kuna u pretprodaji i može se kupiti u Dirty Old Shopu i na njihovom webu. Na dan će koštati 100 kuna.

Pet godina nakon njihovog posljednjeg nastupa u Zagrebu, kad su svirali kao podrška Dropkick Murphyisima, Slapshot se vraća u Hrvatsku po treći put. Osnovani su 1985. u Bostonu, gradu koji je uvijek slovio kao jedan od najplodnijih gradova kad je u pitanju hardcore. Boston je osim po Celticsima i Red Soxima poznat i po hokejaškoj ekipi Bruins, a budući da je vokal i jedan od osnivača benda Choke veliki fan tog sporta, ime benda dao je po situaciji u kojoj je visoko podignuta palica prije ispucavanja paka.

Slapshot; Foto: Hangtime Agency/Handout

Do sada su snimili nekoliko EP-a, live izdanja i 11 albuma, a posljednji, vrlo simboličnog naziva “Make America Hate Again” ovom će prilikom promovirati u Močvari. Među brojnim izdanjima svakako vrijedi istaknuti i split s Igniteom s kojim su svirali veliku turneju po Europi s čak 50 nastupa u 54 dana. Respektabilno zbilja.

>>>Fugazi Waiting Room + Promises – glazbena preporuka

Bend su obilježile i česte promjene postave, a danas ga čine bubnjar Corey Koniz, basist Ryan Packer i vokal Jack “Choke” Kelly.

Europska turneja Slapshota; Foto: Hangtime Agency/Handout

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: Hangtime Agency

Comments (1)

  1. […] >>>Hard to the core legende Slapshot slave 37 godina benda u Močvari!🤘| najava […]

Comments are closed.