PolitikaPreporučeno

Hasanbegović nositelj liste Domovinskog pokreta za Zagreb i dio županije: VIDEO

Domovinski pokret u srijedu je na konferenciji za medije u Zagrebu predstavio svoju listu za prvu izbornu jedinicu koju će nositi dr. Zlatko Hasanbegović. Hasanbegović je istaknuo kako je Grad Zagreb središte hrvatskog političkog života.

>>>Nositelji lista Domovinskog pokreta

“Svi pratitelji hrvatskih političkih procesa znaju važnost četiri takozvane zagrebačke izborne jedinice – u njima se na svim izborima lome politička koplja. U četiri zagrebačke jedinice odlučuje se o političkoj pobjedi ili političkom porazu,” rekao je Hasanbegović.  Izrazio je i sigurnost da će uspjeh kandidata koalicije okupljene oko Domovinskog pokreta postaviti temelj za političku pobjedu koalicije.

Zlatko Hasanbegović i Igor Peternel, drugi na listi, predstavili su i ostale kandidate za prvu izbornu jedinicu – Tomislava Jonjića, Željka Pervana, Barbaru Knežević, Domagoja Beškera, Ljiljanu Vuletić, Ivana Krpana, Petru Brekalo, Sandru Bartulović, Peru Ivančića, Peru Kovačevića, Deanu Leko te najmlađu i posljednju na listi Miu Belić.

Miroslav Škoro zahvalio se kandidatima liste koalicije okupljene oko Domovinskog pokreta.

>>>Škoro predstavio program, ključne vrijednosti Domovinskog pokreta: dokument

“Mi smo sigurni da smo sastavili, u ovom kratkom vremenu od svega par tjedana, jednu reprezentativnu listu – listu na koju smo ponosni, listu koja će ostvariti dobar rezultat u ovoj prvoj izbornoj jedinici,” zaključio je Škoro.

Domovinski pokret