Politika

HSLS bira najvećeg prodavača predizborne magle

Hrvatska socijalno liberalna stranka (HSLS) obećala je u srijedu da u kampanji za europarlamentarne izbore neće građanima lagati u lice i obmanjivati ih, a budući da su građani, iako se kampanja tek zahuktava, već zasuti “morskim obećanjima i opasnim slatkorječivostima”, HSLS će zajedno s građanima birati “najvećeg prodavača magle”.

O zapošljavanju, rastu plaća i svemu besplatnom što će padati s neba dosad smo puno puta slušali, čak i od istih osoba, iako to sve ima malo ili nikakve veze s europskim pitanjima i politikama, no sada se javljaju i obećanja o otpisu vanjskog duga i izlasku iz NATO-a, što je izrazito opasno, priopćio je HSLS.

>>>Bandić i Živi zid ‘najveći prodavači magle’ u izboru HSLS-a

HSLS će stoga u komunikaciji s građanima tjedno birati prodavača magle minulog tjedna, a 24,. svibnja, na dan prije izborne šutnje, u finalu će izabrati najvećeg prodavača magle cijele kampanje, najavljuje HSLS i poziva građane da kandidiraju “omiljenog prodavača magle”.

Iz te stranke najavljuju da će u prvom dijelu kampanje ismijavati političke egzibicije, a u drugom ponuditi biračima ono što je ostvarivo.

Europa je pod udarom iznutra i izvana, stoga čuvajmo našu europsku civilizaciju. Upravo iskreno okupljanje milijuna ljudi diljem Europe, vjernika i ateista, oko tragedije Notre Dame pokazuje da nas povezuje naša zajednička europska baština i europska civilizacija. To ne damo i to ćemo braniti, poručuje HSLS.