Politika

Janjci, Turudić mali i Dragan u predizbornom pitchu Ričarda | VIDEO

Liste za 9. i 10. izbornu jedinicu predao je Enio Meštrović, odnosno njegov alter ego Ričard, koji je za premijerskog kandidata na parlamentarnim izborima najavio svog prijatelja i jednog od glavnih protagonista u njegovim skečevima na You Tube kanalu, Dragana.

“Ako mi pobijedimo, premijer će biti Dragan jer hoću da ga izvučem iz kuće. On je u velikim problemima jer kući ne smije ništa reći, a ovdje u saboru može govoriti što god hoće”, rekao je Ričard na konferenciji za medije nakon predaje listi Državnom izbornom povjerenstvu.

Enio Meštrović aka Ričard nezavisni predao je Državnom izbornom povjerenstvu prijedloge lista i kandidate za parlamentarne izbore; Foto: Damir Senčar/HINA

Od potencijalnih koalicijskih partnera ne zanima ga nitko osim Dragana, dodao je.

“Ja ću mu dogovarat poslove, a onda ću na tome uzimati ono što se treba uzet”, rekao je, dodavši da će njegovo mjesto biti u saborskom kafiću iz kojeg će izlaziti samo kada bude glasanje.

”Turudić? Tko je taj mali?”

Ričard je napomenuo da ga ne zanimaju visoke političke funkcije niti sudbina glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića čiju smjene najavljuju brojne oporbene stranke.

“Turudić? Tko je taj mali? Mene nije briga za to, mene je briga smo za mali narod, da im damo što im pripada a nisu dobili sve ove godine. I da probamo vratiti ono naše malo djece. Ako prođe, prođe, ako ne onda ćemo opet beštimati i kukati u svoja četiri zida.”

Ričard je također najavio i veliko slavlje u stožeru u izbornoj noći.

“Nas ima 14 na listi, to je minimalno 3 janjca,  ako dođe još netko nepozvan, onda 4 janjca”, rekao je Ričard poručivši da će on biti narodni glas, a ne politički.

Enio Meštrović aka Ričard nezavisni predao je Državnom izbornom povjerenstvu prijedloge lista i kandidate za parlamentarne izbore; Foto: Damir Senčar/HINA

Listu za devetu izboru jedinicu trebao je predati i nezavisni kandidat Mario Perković, međutim nije se pojavio u Hrvatskom saboru u predviđeno vrijeme.Povezane vijesti

Comment here