FunPreporučeno

Justice League – Snyder Cut | najava

Warner Bros. Pictures

HBO Max je objavio drugu atrakciju za Snyder’s Cut filma Justice League iz 2017. godine koji je označila mučna produkcija.

Redatelj Zack Snyder je projekt napustio neposredno nakon završetka snimanja, nakon što mu je kći počinila samoubojstvo. Postprodukciju je preuzeo Joss Whedon (Buffy, ubojica vampira) čiji je pečat loše prošao kod kritike i flopnuo na Box Officeu.

>>>Jamie Lee Curtis preuzela ulogu autistične sirene Tannis u filmu Borderlands

Razočarani, fanovi su pokrenuli kampanju #ReleaseTheSnyderCut, što je ohrabrilo investitore i Snyderu omogućilo directors cut “reprodukciju”.

Najavljena prošle godine u veljači, nova je verzija Warner Bros. koštala oko 70 milijuna dolara. Uz promjenu u uređivanju, od tinejdžerskih pokušaja humora prema “ozbiljnoj akcijskoj drami”, uglancane su i računalom generirane slike i glazba.

>>>Prva fotka Kristen Stewart u ulozi princeze Diane

IndieWire navodi da je cut podulji, nešto kraći od četiri sata. Tu je čitava šarolika družina, Ben Affleck kao Batman, Henry Cavill u ulozi Supermana, Čudesna žena Gal Gadot, Jason Momoa aka Aquaman, Ray Fisher iliti Cyborg, Ezra Miller – The Flash, i ostatak čudaka, uključujući pridošlicu Jokera kojeg nije bilo u originalnom izdanju.

>>>Još jedno epohalno šamaranje legenda faune – Godzilla vs. Kong | najava

Kako možete vidjeti u najavi, izvornost definitivno obećava, a i ulog je velik, jer HBO Max računa da će Snyder’s Cut donijeti hrpu novih pretplatnika. Premijera je najavljena za 18. ožujka.