Biznis i ekonomijaPreporučeno

Klik do 180 oglasa za posao – od danas do 29. siječnja od 0-24 – Sezonac.hr  

sezonac.hr

Od danas do 29. siječnja u ponoć održava se virtualni Sajam poslova u turizmu i sezoni u organizaciji vodećeg hrvatskog portala za zapošljavanje, MojPosao.net.

Virtualni sajam poslova dostupan je 0-24 korištenjem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), a prijava na oglase je posve jednostavna putem kratkog obrasca.

Ponuda poslova podijeljenja je u četiri kategorije – ‘Recepcija, domaćinstvo i administracija’, ‘Hrana&piće, spa, animacija i zabava’, zatim ‘Održavanje, sigurnost i proizvodnja’ te ‘Prodaja, skladištenje i logistika’.

Ponuda poslova: od konobara do programa pripravništva za hotelske menadžere

U osam dana trajanja, sve zainteresirane očekuje više od 180 oglasa za posao. U pitanju su poslovi za stalno ili sezonski, u hotelima, restoranima, turističkim agencijama, trgovini, proizvodnji ili nekom drugom uspješnom poslovnom subjektu.

>>>Valamar Riviera isplatila zaposlenicima 13. plaću, božićnicu i nagrade za sezonski posao

Tvrtke izlagači koji zapošljavaju na Sajmu su: Le Meridien Lav, Jamnica, Tommy, Radisson Split, Lidl, Maistra, Liburnia Riviera Hoteli, Bluesun Hoteli, Zaton Holiday Resort, Hotel Katarina, Mlinar, Laguna Novigrad, Hoteli Cavtat, Pine Beach Pakoštane, Kaufland, Zagrebačka pivovara, Ribola, Svpetrvs Hoteli, Restoran 360, Dukat, Studenac, Dubrovački zalasci sunca, Restoran Giaxa, Cresanka, Lošinjska plovidba – turizam, Hoteli Njivice, Peronaldienst, Roan Camping Holidays, Metro, Lush, Adriatic.hr, Europcar, Hotel Mirari, Pastura, Coca-Cola, Jadranka turizam, Konzum, TUI Blue i Tisak.

Ponuda poslova podijeljenja je u četiri kategorije – ‘Recepcija, domaćinstvo i administracija’, ‘Hrana&piće, spa, animacija i zabava’, zatim ‘Održavanje, sigurnost i proizvodnja’ te ‘Prodaja, skladištenje i logistika’.

Velik broj oglasa odnosi se na pozicije konobara, kuhara, djelatnika na recepciji, animatora, pomoćnog osoblja u kuhinji, vozača, skladišnih radnika te prodavača u trgovini.

>>>Božićnica, dar u naravi i darovi za djecu zaposlenicima Aminessa

Šarolika ponuda poslova odnosi se i na studente te strane radnike, a zanimljiva je i ponuda programa pripravništva za buduće hotelske menadžere. Potpunu ponudu poslova možete vidjeti na stranici Sajma.

Na svakom od štandova izlagača/tvrtki zainteresirani kandidati mogu pronaći sve potrebne informacije o radnim uvjetima, fotografije radnog okruženja, priče trenutnih zaposlenika, mogućnosti edukacije i ostale bitne informacije.

Posebnost Sajma je i online chat koji svim zainteresiranim tražiteljima posla omogućuje direktnu komunikaciju sa željenim poslodavcem.

MojPosao