Politika

Komadina: s kandidatima za zamjenike obuhvatili smo cijeli PGŽ

Kandidat za još jedan mandat primorsko-goranskog župana Zlatko Komadina (SDP) rekao je u subotu da su s kandidatima za zamjenike župana obuhvatili cijelu županiju.

Oni su su aktualni zamjenici župana Marina Medarić i Petar Mamula te novi kandidat za zamjenika Vojko Braut i  predstavljaju cijeli prostor županije, s obzirom na to da je Braut iz Rijeke, Medarić sa Cresa, a Mamula iz Gorskog kotara, istaknuo je Komadina.

>>>Komadina predao školsko kombi vozilo, posjetio budući objekt za preradu voća u Staroj Sušici

Svi zajedno imamo dovoljno životnog, poslovnog i političkog iskustva, rekao je i dodao da kandidati za zamjenike imaju iskustva u upravljanju sustavima, da su dosad realizirali mnoge programe i projekte te da u novom mandatu žele dovršiti započeto.

Vojko Braut je odvjetnik, potpredsjednik SDP-a Rijeka i gradski vijećnik, ima pravna znanja i vještine i bit će sjajan zamjenik, ustvrdio je Komadina.

Braut je rekao kako dobro poznaje sustav Primorsko-goranske županije jer je bio i županijski vijećnik.

“Usmjerit ću se na razvoj zdravstvenog turizma, unapređenje upravljanja morem, obalom i lukama, poboljšanje usluga upravnih službi i razvoj mreža domova za starije”, rekao je.

>>>Platforma Možemo! predstavila izborni program za ‘održivu, pravednu i otvorenu’ Rijeku

Marina Medarić je podsjetila kako je Primorsko-goranska županija sudjelovala u projektima na svim kvarnerskim otocima, poput uređenja trajektnih i drugih luka i lučica te unapređenja medicinske skrbi na otocima.

Petar Mamula je izrazio nadu da je opravdao povjerenje i doprinio vidljivosti Gorskog kotara i njegovih specifičnosti.

Svo troje predloženih kandidata su članovi SDP-a.