FunPreporučeno

Lady Gaga podijelila crtice o ‘živčanom slomu’ nakon silovanja koje je rezultiralo trudnoćom

Lady Gaga/The Me You Can’t See/Apple TV+

Lady Gaga je u intervjuu za dokumentarni serijal “The Me You Can’t See” (Apple TV+) posvećen mentalnom zdravlju otkrila da je silovanje koje je iskusila u svojoj 19 godini kada je mjesecima bila zatočena u glazbenom studiju razorilo njezin život i rezultiralo teškim “živčanim slomom”.

>>>‘Soba za silovanje’ i friški komentari optužbi protiv Marilyn Manson

“Radila sam u biznisu i producent mi je rekao: ‘Skini odjeću.’ I ja sam rekla ne. Otišla sam i oni su mi rekli da će spaliti svu moju glazbu. I nisu stali. Nisu me stali tražiti. Jednostavno sam se smrznula i ja – ja se čak ne sjećam,” rekla je suznih očiju danas 35-godišnja pjevačica koja je seksualno zlostavljanje prvi put spomenula u 2014. godini.

Gaga je ispričala kako je godinama nakon more otišla liječniku zbog akutne fizičke boli i gubitka osjećaja u tijelu te je bila iznenađena jer ju je dočekao i psihijatar.

“Prvo sam osjetila nepodnošljivu bol, potom sam otupjela. Bila sam bolesna tjednima i tjednima i tjednima i tjednima nakon toga i shvatila sam da je to ista ona bol koju sam osjetila kad me osoba koja me silovala ostavila, trudnu, na uglu (ulice u kojoj je kuća njezinih roditelja),” rekla je o realizaciji nakon seanse.

“Ja više nisam bila ista djevojka,” dodala je opisujući višegodišnji “potpuni psihički slom” i “spor proces izlječenja”.

“Čak i kad imam šest briljantnih mjeseci, dovoljno je samo jedno okidanje da se osjećam loše.”

>>>Serija za djecu o muškarcu s neposlušnim penisom zabavlja i ljuti Dansku | VIDEO

Za razliku od žena i muškaraca koje je #MeToo pokret obodrio na sučeljavanje i prozivanje zlostavljača, Gaga kaže da neće imenovati gnjusnog grabežljivca kojeg “ne želi vidjeti više nikad, nikad u životu”.

Pjevačica je u 2012. utemeljila “Born this Way” zakladu koja pomaže ljudima s narušenim mentalnim zdravljem.

Pratite nas na Google vijestima