Biznis i ekonomija

Leadership, uvid u trendove na tržištu, Zakon o radu i rad na daljinu | 9. HR Days konferencija

U srijedu, 22. rujna u hotelu Lone u Rovinju, počinje najveće regionalno okupljanje stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji MojPosao.

Istinski i autentični lideri koji uspijevaju okupiti, a potom i inspirirati ljude oko sebe, prava su rijetkost u današnjem nesigurnom poslovnom svijetu. Upravo zato će 9. izdanje HR Days konferencije pod ‘svjetla reflektora’ staviti nikad aktualniju temu leadershipa!

Pored interesantnih predavanja istaknutih domaćih i stranih predavača te interaktivnih radionica, ovogodišnja konferencija ponudit će i dva okrugla stola.

‘Rad na daljinu nikad nije bio bliže’

Prvi dan konferencije donosi panel pod nazivom ‘Trendovi na tržištu rada u regiji’ u okviru kojeg će lideri vodećih regionalnih portala za zapošljavanje predstaviti najznačajnije promjene na ‘recruitment’ tržištu i ukazati na trendove u zapošljavanju.

Drugog dana, zahvaljujući okruglom stolu ‘Rad na daljinu nikad nije bio bliže’, uhvatit ćemo se u koštac s brojnim pitanjima vezanim uz organizaciju rada u Hrvatskoj, u prvom redu uz ona koja se dotiču rada od kuće, odnosno na izdvojenom mjestu. Također, dobit ćemo jasniju sliku nadolazećeg Zakona o radu koji bi prema najavama trebao osuvremeniti i primjerenije definirati rad na daljinu.

Sudionici okruglog stola ‘Rad na daljinu nikad nije bio bliže’ su:

  • Dragan Jelić, Državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike
  • Jan de Jong, o-founder Webpower Adria/CROP/Digital Nomad Association Croatia
  • Mirela Kotarac, Human Resources Director at CEMEX
  • Timi Kovačević, CEO & Project Manager dc&t
  • Maja Crnjak, Head of Human Resources at Erste Bank Croatia

Tijekom konferencije će biti podijeljene nagrade za Najbolje HR prakse u protekloj godini.

Detaljnije informacije o svim predavačima i programu konferencije potražite na web stranici HR Days konferencije.

MojPosao