Politika

Ludbreški SDP osudio ‘političku trgovinu’ gradonačelnika Bilića, podržao Čačića

Siniša Hajdaš Dončić; Foto: Domagoj Kunić

Iz ludbreškog SDP-a najoštrije su osudili, kako kažu, političku trgovinu dojučerašnjeg člana te stranke Dubravka Bilića s HDZ-om te izvijestili kako podršku daju kandidatu za župana Radimiru Čačiću.

>>>Bosilj iskoračio iz stranačkih i ideoloških okvira: imam potporu ljudi s ljevice i desnice

“Bilić je političkom trgovinom stavio mrlju na sve vrijednosti za koje se kao član SDP-a godinama zalagao, a to su poštenje, rad i odgovornost prema građanima”, ustvrdili su u zajedničkom priopćenju povjerenik GO Ludbreg Siniša Hajdaš Dončić, opunomoćenik Krešimir Šalig i izabrana županijska vijećnica SDP-a Ludbrega Kristina Mirčetić Petrin.

Povezivanje SDP-a s HDZ-om

Iz SDP-a su podsjetili da je Dubravko Bilić, kao član SDP-a, bio gradonačelnik Ludbrega u dva mandata, a nakon što je izašao iz stranke, u prvom krugu ovogodišnjih lokalnih izbora osvojio je treći gradonačelnički mandat kao nezavisni kandidat.

>>>Čačić prikupio 10.298, Stričak 11.711 potpisa | utrka za Varaždinsku županiju

Kao stranka jasnog socijaldemokratskog svjetonazora, pozvali su birače da u nedjelju izađu na izbore i podršku daju kandidatu za župana Varaždinske županije Radimiru Čačiću te na taj način jasno kažu ‘ne’ povezivanju SDP-a s HDZ-om i njihovom desnom, koruptivnom politikom.