Biznis i ekonomijaPreporučeno

Malci 2: Kako je Gru postao Gru u kina vratili obitelj, dokinuli covid brige

Foto: Illumination/YouTube

Obitelji i malci željne postcovid razonode kroz vikend su svesrdno poharali američka i svjetska kina i pogledali film “Malci 2: Kako je Gru postao Gru” (Minions: The Rise of Gru).

Peti film iz serije na domaćem je tržištu utržio 108 milijuna a na međunarodnom još 93.7 milijuna dolara.

>>>Mačak u čizmama popušio osam od 9 života | NAJAVA

Dobar odaziv naizgled potvrđuje da je Pixarov “Lightyear” uistinu flopnuo zbog forsiranja “gay pusice” i LBGT ideologije, a ne drugih faktora o kojima su nagađali pojedini komentatori, kritičari ili oprljeni producenti.

Prođa je otklonila i covid brige.

“S nevjerojatnim uspjehom ‘Malaca’, gledište da je obiteljska publika kino dvorane izbjegavala zbog zabrinutosti oko covida sada se može odložiti na policu,” komentirao je za CNBC iskusni analitičar Paul Dergarabedian iz Comscorea.

>>>U prosincu stiže u fašističkoj Italiji izrađen Pinocchio Guillerma del Tora | VIDEO

“Ono što je prikazano ovog vikenda je trijumfalni povratak obitelji u kina i odbacivanje dugotrajne i zastarjele pandemijske priče da roditelji i djeca filmove žele gledati isključivo kod kuće,” odvagnuo je Shawn Robbins, glavni analitičar BoxOffice.coma. “Kad je pravi sadržaj dostupan, ljudi će se pojaviti,” dodao je.

Grabancijaš bilježi da su prvi utisci i ocjene dobri preko svih vodećih platformi za stručno ili pučko recenziranje.

>>>Vrtača ispred restorana prijeti egzistenciji obitelji Belcher | The Bob’s Burgers Movie

Mamama i tatama možda najzanimljivije, Common Sense Media specijaliziran za procjenu filmova iz roditeljske ili skrbničke perspektive Malce je nagradio sa solidnom četvorkom uz napomenu da su pojedine scene “nasilne” a čudovišta na trenutke tako strašna da najmlađi naraštaji “oči prekrivaju rukicama”. Roditelji na navedenom izvoru film preporučuju za djecu stariju od sedam godina.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima