FunPreporučeno

Meet&Greet Special za streaming posjetitelje pionirskog virtualnog koncerta | Massimo u Lisinskom

Foto: Entrio/Handout

Ulaznice za sjedeća mjesta na Massimovom koncertu 10. prosinca 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski gotovo su rasprodane. U prodaji je posljednjih 50 komada, ali svi oni koji nisu u prilici biti u dvorani ipak imaju mogućnost uživanja u spektaklu. Naime, Tvrtka Music Time u suradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom Vam predstavlja prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu.

>>>Glazbene preporuke Grabancijaša

U prodaju su danas, u petak 20. studenog puštene virtualne ulaznice za spektakl u Lisinskom po cijeni od 100 kuna. Ulaznica omogućava pristup ovom jedinstvenom događaju iz udobnosti vlastitog doma. Također, jedna ulaznica ne znači da će show iz Lisinskog pratiti samo jedna osoba, već svi u kućanstvu, a na koncert se možete spojiti iz bilo kojeg dijela svijeta. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.

Foto: Entrio/Handout

“Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svijetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici,” rekao je Massimo.

A za sve one koji kupe ulaznicu za virtualni koncert, Massimo je pripremio veliko iznenađenje. Naime, 10 će sretnika prisustvovati jedinstvenom Meet&Greetu nakon koncerta – naravno virtualno. Deset obožavatelja nakon koncerta uživo, priključit će se u backstage i razmijeniti s Massimom svoje dojmove.

>>>Lansirana je jedinstvena, inovativna i interaktivna platforma za virtualne događaje: Entrio.stream

Cijena ulaznice za virtualni koncert iznosi 100 kuna sve do 27. studenog kada cijena raste na 120 kuna. Dan prije koncerta i na sam dan koncerta (10.12.) virtualna će ulaznica koštati 150 kuna.
Ulaznice pronađite na entrio.hr, a na Facebook eventu pronađite sve dodatne informacije.

Što je virtualni koncert i kako kupiti virtualnu ulaznicu?
  • Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
  • Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta
  • Virtualnu ulaznicu kupujete na entrio.hr – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
  • Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert
  • Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
  • Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin.

Entrio

Foto: Entrio/Handout