PolitikaPreporučeno

Mjesec ponosa Europske unije zasjenio odgovor na pitanje: Što je žena? | VIDEO

Europska komisija u nedjelju je svima poželjela “Sretan mjesec ponosa” tijekom kojeg se slavi “budućnost slobodna od diskriminacije”.

“U našoj Uniji rušimo prepreke kako bismo stvorili okruženje u kojem svi mogu napredovati, bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju ili rodni identitet,” napisali su iz izvršnog tijela u objavi na Twitteru.

>>>‘Robovi indoktrinacije i širitelji mržnje’: EP proglasio EU prostorom LGBTIQ slobode

Iako je poriv prema prihvaćanju univerzalne različitosti hvalevrijedan, proslava stiže uslijed rastućeg, sve agresivnijeg i otvorenijeg siljenja “woke” politika koje u pojedinim članicama Europske unije i pojedinim saveznim državama Amerike, nailazi na sve snažniji otpor glavne struje.

Primjerice, Ron DeSantis, guverner Floride koji se uključio u američku predsjedničku utrku, u svojoj je državi zabranio predškolsku i drugu mladenačku ili malodobnu seksualnu orijentaciju djece koja je, budimo iskreni, za predškolske naraštaje izravna, očita, zbunjujuća i mentalno nezdrava indoktrinacija.

Dobar primjer generalnog sentimenta je i usud pivare Anheuser-Busch čiji je LGBT izlet “kažnjen” s gubitkom vrijednosti od 27 milijardi dolara.

Nasrtljivost

Agresivna promocija LGBTI+ pitanja i transformacija u posljednjim je godinama i perjanica holivudskih flopova, odnosno čitavog omnibusa filmova koji guraju i promoviraju gay poljupce u animiranim filmovima za djecu, rodnu i spolnu konfuziju – samo da bi kroz široki, mainstream bojkot, iskusili bol na box officeu.

>>>Poruge i podsmjesi za ‘izgubljene djevojčice’ i ‘Pedra Pana’ | VIDEO

Navedeni trend, u kojem, dakako, ima homofobije, ipak je šireg karaktera i ukazuje na zasićenost i otpor manjini koja svoje svjetonazore nameće većini.

Čestitka Europske komisije i odluka europskih administratora da “Ponosu” posvete čitav mjesec čvrsto potvrđuje opisane trendove.

Tako je velika većina komentara na objavu izvršnog tijela negativna, uz zamjerke što je pitanjima LGBT prava posvećen čitav mjesec.

Što je žena?

Također zanimljivo i uočljivo, na vremenskoj crti ispod objave Komisije korisnici dijele poveznice na netom objavljen “eksplozivni dokumentarni film” koji je protkan razgovorima o transrodnosti, rodnoj disforiji, operacijama promjene spola i drugim nametnutim ili izborenim pravima i porivima.

Film je promovirao i vlasnik Twittera Elon Musk čiji je savjet da bi ga “svaki roditelj trebao pogledati” u dva dana poslušalo više od 156 milijuna ljudi.

Kako možete vidjeti, brojni pučki i stručni komentatori film #WhatIsAWoman (Što je žena) u konzervativnoj produkciji Matta Walsha slave i pozdravljaju kao osvještavanje te on trenutno uživa izrazito visoke ocjene publike i kritike.

Možda najzanimljivije, nitko od intervjuiranih nije uspio odgovoriti na pitanje iz naslova, pa je Walshova supruga naizgled “nedostižnu” definiciju iznijela na kraju dokumentarca.

Žena je “odrasla ljudska ženka”, kaže u epilogu Alissa Ann Linnemann, pa Walshu pruža staklenku uz pitanje “kome treba pomoć da ovo otvori”.

>>>O rodnom i spolnom identitetu, LGBTIQ roditeljstvu u Hrvatskoj: Revija za sociologiju  

Vokalna manjina na dokumentarac je odgovorila s na trenutke upečatljivim i/ili psihotičnim znakovima “freak outa” pa autoru, između ostalog, prijeti smrću.

Pomirljiviji i otvoreniji među nama na sve mogu reći: brate, sestro i sve između – budi što želiš ali nemoj svoju briju nametati drugima, a osobito djeci.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (2)

  1. […] Mjesec ponosa Europske unije zasjenio odgovor na pitanje: Što je žena? | VIDEO 04/06/2023 […]

  2. […] >>>Mjesec ponosa Europske unije zasjenio odgovor na pitanje: Što je žena? | VIDEO […]

Comments are closed.