FunPreporučeno

Multitalentirana Zanias 12. listopada u Močvari!

Zanias; Foto: KeyiStudio

Multitalentirana australska glazbenica Zanias dolazi u Zagreb, točnije u Močvaru u srijedu, 12. listopada! Pažnju na sebe je skrenula kao pjevačica bendova Linea Aspera i Keluar, nakon čega se okrenula solo karijeri, a sad će se prvi put predstaviti hrvatskoj publici. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 120 kuna.

>>>Want It Back (feat. Guts & Patrice) [L’Entourloop & Troy Berkley Rmx] – glazbena preporuka

Techno Morrisey. Zanias, rođena Australka, od 2013. osvaja berlinsku (i šire) DJ scenu uz svoju izdavačku kuću Fleisch. Surađivala je s velikim imenima elektronske glazbe, poput Daxa Ja, Black Raina i Ancient Methods. Prvi je EP, To the Core, objavila 2016., a dvije godine kasnije izdaje i svoj prvi album Into the All kojim je utemeljila svoj žanrovski put ka psihospiritualnom prosvijetljenju.

Njezina je želja povezati se s ljudima na razini dubljoj od jezika i kulture, izaći iz magle egzistencijalne anksioznosti i pronaći nešto predivno u gruboj i pustoj stvarnosti. Nakon Extinctiona iz 2020., album Unearthed izdaje 2021., simbolično nazvan po njezinoj ljubavi prema arheologiji koju je studirala, i prirodi, za koju kaže da je njezina prvobitna muza. Svoj zvuk opisuje kao autentičan i ranjiv, ali kao bezvremenski s dozom snage. Nešto poput eteričnog željeza.

Spotify, Facebook, InstagramFacebook event

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: Hangtime Agency