FunPreporučeno

Muskov tata dobio drugo dijete s pokćerkom koju je usvojio kad je imala 4

Patrijarh obitelji Musk, 76-godišnji Errol, ovog se tjedna za britanski The Sun prvi put javno pohvalio da je u 2019. godini dobio drugo dijete s 35-godišnjom suprugom Janom Bezuidenhout koju je posvojio kao četverogodišnju djevojčicu.

Errol je za tabloid rekao da je djevojčica bila “neplanirana”.

>>>Charlize Theron kaže da je njezin stariji sin curica

Par je prvog potomka, dječaka Elliota Rusha, na svijet donio u 2017. godini.

Ponosni je otac trenutačnog najbogatijeg čovjeka svijeta prije vjenčanja s Janom bio u braku s njezinom majkom Heide koji je potrajao 18 godina.

Jana s Errolovim starijim djetetom, sinom Elliotom Rushom; Foto: Instagram/Jana Bezuidenhout

Vremešan, on je također rekao da više ne živi s pokćerkom-suprugom jer se 41-godišnja razlika u dobi pokazala nepremostivom.

“To nije praktično. Njoj je 35,” konstatirao je, pa dodao: “Naposljetku, i ako će me još uvijek biti, mi bismo se ponovno mogli naći zajedno.”

>>>Otriježnjen, Nicolas Cage poništio četverodnevni brak s Erikom Koike

“Svaki muškarac koji oženi (mlađu) ženu, čak i ako se osjećate jako živahno to će biti lijepo na neko vrijeme, ali postoji veliki jaz … i taj će se jaz pokazati,” rekao je.

Bogata i razgranata loza

New York Post bilježi da obiteljsko stablo Muska iz godine u godinu postaje sve razgranatije i upečatljivije. Errol je nakupio sedam potomaka, ali ga je sin Elon nadmašio pa posijao njih 10.

>>>Olimpijske žrtve seksualnog grabežljivca Nassara dobile odštetu od 380 milijuna dolara

Patrijarh, koji iza sebe ima karijeru dobrostojećeg južnoafričkog inženjera, prvi se put oženio u 1970. godini za manekenku Maye Haldeman Musk. Par je dobio troje djece: Elona, Kimbala i Toscu.

>>>Otriježnjen, Nicolas Cage poništio četverodnevni brak s Erikom Koike

Brak se slomio u 1979. godini, a Errol je utjehu pronašao u naručju mlade udovice Heide Bezuidenhout koja je već imala dvoje djece, uključujući Janu. Errol je s Heide dobio još dvoje djece i skrb o Jani preuzeo kad je imala samo četiri godine.

Njegov je drugi brak potrajao 18 godina.

NYP piše da je obitelj bila osupnuta nakon saznanja da je Jana u 2017. godini zatrudnjela s Errolom. Sva su njegova djeca bila “šokirana”, dok je Elon bio osobito ljutit.

Jana Bezuidenhout/Instagram

“Njima se to i dalje ne sviđa,” priznao je Errol za The Sun. “Još uvijek se osjećaju pomalo jezivo zbog toga, jer im je ona sestra. Njihova polusestra.”

>>>‘Soba za silovanje’ i friški komentari optužbi protiv Marilyn Manson

Elon Musk zasad nije javno komentirao razotkrivanje, ali u prošlost nije skrivao animozitet prema ocu kojeg je u razgovoru za Rolling Stone nazvao “užasnim ljudskim bićem”.

>>>‘Silovao me, vezao za klecalo, šibao bičem…,’ Esmé Bianco pokrenula tužbu protiv Marilyn Manson

Unatoč godinama Errol ne isključuje mogućnost da ponovno postane otac. “Kad bih mogao imati još jedno dijete, imao bih ga. Ne vidim nikakav razlog protiv,” izjavio je za The Sun.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima