FunPreporučeno

Najava filma ‘Ambulance’ obećava frenetičnu, prštavu i bombastičnu akciju | VIDEO

Foto: Universal Pictures

Universal Pictures nude drugu najavu za bombastičan i frenetičan akcijski triler “Ambulance” (engl. Hitna pomoć) u uvijek žustroj i eksplozivnoj režiji Michaela Baya.

>>>‘Bullet Train’ – deliričan akcijski triler s ‘bubamarcem’ Pittom i drugim vrhunskim ubojicama

Sinopsis otkriva socijalno osjetljivu potku u kojoj odlikovani vojni veteran Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) očajnički treba novac za plaćanje u Americi poslovično socijalno neosjetljivih troškova liječenja svoje supruge.

>>>Gle Nicolasa Cagea u izazovnoj ulozi Nicolasa Cagea | Nepodnošljiva težina masivnog talenta | najava

Desperado pomoć traži od polubrata Dannyja (Jake Gyllenhaal), karizmatičnog kriminalca koji mu predlaže da krenu u najveću pljačku banke u povijesti Los Angelesa.

Eiza González

Njihova operacija rezultira spektakularnim neuspjehom koji ih prisiljava na otmicu vozila hitne pomoći s ranjenim, životno ugroženim policajcem, i medicinskom tehničarkom Cam Thompson (Eiza González).

>>>U kina stiže Morbius, vampirizmom okužen antiheroj razapet između svjetla i tame | VIDEO

Slijedi za Baya poslovična, nezaustavljiva i prštava akcija u kojoj Will i Danny bježe od naširoko mobiliziranih policijskih snaga dok pokušavaju sačuvati živote taoca i obuzdati poriv da jedan drugom otfikare glave.

Film traje 136 minuta a scenarij je ispisao Chris Fedak, oslonivši se na potku istoimenog danskog trilera iz 2005. godine.

Ekskluzivna kino premijera najavljena je za 8. travnja 2022. godine.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima