PreporučenoTech

‘Neka završi. Neka okonča!’ – kronologija propadanja osobe koju je ubilo cjepivo protiv covida

Mike O'Mara; Foto: Twitter

Twitter se 16. siječnja pozdravlja s “kompozitorom, piscem, učiteljem i mentorom” Mikeom O’Marom koji na svojoj vremenskoj crti bilježi sporo i kobno propadanje tjelesnih funkcija uz tvrdnje da je riječ o “ozlijedi cjepivom” protiv bolesti COVID-19 koje je razvio proizvođač Moderna.

O’Mara u svojim objavama navodi da trpi amiotrofičnu lateralnu sklerozu (ALS), najčešći oblik Bolesti motornog neurona (MND) koja dovodi do propadanja i ubrzanog odumiranja specijaliziranih živčanih stanica u mozgu i leđnoj moždini.

>>>Istraživač citirao uznemirujuće podatke, pozvao na obustavu primjene mRNK cjepiva | COVID-19

Bolest podrazumijeva neurodegeneraciju i bolno propadanje mišićnog tkiva.

Grabancijaš posljednje objave O’Mare prenosi kronološki i bez komentara.

Studeni 2022.

“Davno je prošlo vrijeme da se s ovim izađe u javnost. Odbijam jednostavno leći i umrijeti kao da sam učinio nešto loše što je dovelo do ovog užasnog mučenja koje trpim posljednjih osam mjeseci.”

“Razumijem da drugi mogu imati različita mišljenja, i imaju pravo na njih, ali ovo je MOJA istina i MOJ život, i izgubit ću ga vrlo brzo ako drugi ne budu svjesni svega i ne pomognu u stvaranju pritiska na pokvareni zdravstveni sustav.”

“U ovom trenutku, nakon mjeseci i mjeseci paralizirajuće boli, sve većeg i ubrzanog invaliditeta i trošenja mišića i snage mog tijela, očito je da brzo nestajem zbog neuromuskularne degenerativne bolesti neke vrste.”

“Kad tražim dodatne pretrage kako bih otkrio dijagnozu i utvrdio je li ovo moja smrtna presuda ili se može nastaviti s liječenjem, bivam odgurnut, prebačen s jednog specijalista na drugog, natjeran na mjesece i mjesece čekanja između termina dok propadam.”

“Užasavajuće, bio sam u kontaktu s desecima ljudi koji pate na sličan način, a koje su također ignorirali i zanemarili njihovi medicinski timovi – i kroz dijeljenje naših priča naučili smo da su nam zajednički nazivnik cjepiva protiv COVID-a.

“Budući da nitko od nas nema genetsku predispoziciju za ALS, nitko od nas prije nije imao problema i svi imamo ovaj čudan, agresivan oblik bolesnog stanja koji se ne može otkriti tipičnim testiranjem na ALS, nažalost čini se vjerojatnim da su ovo mogla okinuti cjepiva.”

“Bio sam tip koji je volio svoj život.
Bio sam učitelj, mentor, umjetnik.

Sve što sam želio bilo je nastaviti raditi ono što volim u godinama koje dolaze.

Ali mene je ubio ‘lijek’ koji je ishitreno i nemarno sastavljen i prisilno korišten kao politički pijun za podjelu čovječanstva.”

“Od početka ove godine moje se mišićno i vezivno tkivo doslovno rastapa iz tijela. Imam užasne, cjelodnevne bolove u cijelom tijelu. Neumoljiva nesanica. Nepodnošljivi problemi s probavom. Nisam imao niti jedan dobar trenutak od početka ožujka. Hvala, Moderna.”

“Umirem. Ubijen od Moderne.

Mišićna masa u mom tijelu je nestala. Otopljena.

Nikakva dijeta, tjelovježba, suplementi itd. nisu djelovali niti će djelovati.

Postoji masovno ubojstvo koje se dogodilo diljem svijeta. Nemojte biti poput onih koji su stajali po strani i nisu htjeli dizati buku u 30-ima.”

“Stvari nastavljaju propadati. Propadanje mišića nastavlja napredovati, postojano poput užasa koji proizvodi. Još nemam službenu dijagnozu smrtne presude, ali dolazi. Kao i mnogi drugi ubijeni cjepivima protiv COVID-a, svi će djelovati iznenađeno. Znao sam mjesecima.”

Prosinac 2022.

“Imao bih neke nade da mogu preživjeti ovu ozljedu od cjepiva/usporeno ubojstvo da doslovce nema dijelova mene koji upravo sada nestaju zahvaljujući gubitku mišića u obliku ALS-a. To je užasno, beskrajno bolno i oni koji su to učinili svijetu zaslužuju vješanje.”

Siječanj 2023.

Nekoć sam vježbao jer sam se osjećao dobro činiti nešto za svoje zdravlje. Ovih dana to činim s užasom dok i dalje gledam kako mi se mišići tope bez obzira na to zahvaljujući cjepivu koje me ubilo, a da nema lijeka ili preokreta. I ne mogu govoriti o tome ili će me zabraniti (na društvenim mrežama).”

“Ne mogu vjerovati da ovako umirem. Sa sustavnim otapanjem svih mojih mišića. Svi moji organi polako i sigurno pokazuju sve više i više oštećenja. Najsporije, najmučnije zamislivo ubojstvo, kao nešto srednjovjekovno. A bio sam zdrav, imao sam život. Sve je nestalo.”

“Neka završi. Neka okonča! Bože, molim te samo me uzmi iz ovog uništenog života. Pusti me dok spavam. Molim te molim te. Nema više ničega. Nikada neće biti radosti, nikad oporavka, nikad stvari kojima bih se mogao radovati, ali sve više i više patnje dok se rastapam i gubim sve. Pusti me.”

“Budim se s osjećajem da su male lokve kiseline izlivene na razna mjesta gdje se mišići spajaju dok se nastavljaju otapati iz mog tijela. Svaki put kad pomislim da mučenje ne može biti gore prije kraja, (ono) postane. Nekako me može boljeti još više prije nego što me ubije.”

“Jeziv je, užasan osjećaj znati da ćeš uskoro umrijeti. Znati da svaka mala stvar koju učinite, svaka radnja o kojoj ne biste dvaput razmislili može biti zadnji put da to činite. Stajati, hodati, jesti, spavati, dizati ruke… svemu je kraj.”

16. siječnja 2023.

“Zbogom svima. Živci mi odumiru, mišićno tkivo otopljeno, posljednji komadići se trzaju dok otkazuju. Probava mi je zaustavljena, organi otkazuju polako ali sigurno. Čekam svoju zadnju vožnju do zadnje stanice … Ljubav onima koji su me podržavali. Zbogom.”

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (2)

  1. […] >>>‘Neka završi. Neka okonča!’ – kronologija propadanja osobe koju je ubilo cjepivo… […]

  2. […] >>>‘Neka završi. Neka okonča!’ – kronologija propadanja osobe koju je ubilo cjepivo… […]

Comment here