FunPreporučeno

Neženstvene žene i ženstveni muškarci u rebootu Charlijevih anđela: trailer

Žene mogu sve pa i biti ženstvene a muškarci baš i nisu pravi muškarci u još jednom rebootu Charlijevih anđela u kojem uloge božanstvenih djeva preuzimaju Kristen Stewart (Sabina Wilson), Naomi Scott (Elena Houghlin) i Ella Balinska (Jane Kano), dok se za scenarij, režiju i jednu od sporednih uloga pobrinula Elizabeth Banks (Bosley).

Sudeći prema traileru cure iz klišea u kliše rade sve što se od njih očekuje; one su čedne, žedne cipelica lutalica, rabijatne…, i kako to u jednom trenutku primjećuje Patrick Stewart (koji također glumi Bosleyja) “bijesne”, što odmah u startu cimalice ilustrira Kristen Stewart kroz teško laktašenje i čeoni, buljom o bulju bro, udarac nekakvog kilavog kvazi-kriminalca.

Gađala ga čelom u čelo ali promašila, sideboob made available via frame by frame tech-no-logy

Treći glumac koji igra ulogu Bosleyja je Djimon Hounsou što bi ponekog moglo zbuniti, ali neka vam je. Mi ćemo tek natuknuti da je Boz u kanonu o anđelima onaj lik koji plahim gospicama prenosi poruke, gledišta i tlapnje misterioznog Charlieja i da je riječ o outsourcingu povezanom sa širenjem tajanstvene agencije Townsend.

U hordi žena koje sudjeluju u ženskastom projektu su i Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey čiji je zajednički, prokleto generički pjesmuljak, čisto privremenog i prolaznog karaktera.

>>>Charlijevi anđeli ostavili krila na box officeu, zaradili pišljivih 8 milja

Premijera Charlijevih anđela najavljena je za 15. studenog.

Bonus pjesmica: