PolitikaPreporučeno

Njemačka: muškarac ubio suprugu i troje djece, počinio suicid zbog potvrde o cijepljenju

Ilustracija: Tumisu/Pixabay

Njemačka svjedoči još jednoj tragediji potaknutoj uvjetovanjem cijepljenja i drugim fašističkim politikama koje su pod okriljem pandemije pronašle put do glavne struje.

>>>Iza pandemijske krinke regresivna autokracija – ‘povijesna erozija demokracije’ | IDEA

Tužitelji su u utorak rekli da je muškarac u obiteljskom domu u gradu Königs Wusterhausen južno od Berlina u subotu počinio samoubojstvo nakon što je oduzeo život svojoj djeci i supruzi.

Policija je u kući pronašla dvoje odraslih ljudi, oboje starih 40 godina i djecu staru četiri, osam i 10 godina.

>>>Njemačka: zbog ‘covid maske i za primjer drugima’ ubijen 20-godišnjak 

Muškarac je u oproštajnom pismu naveo da je krivotvorio potvrdu o cijepljenju svoje supruge u činu koji je otkrio njezin poslodavac. Par je potom zahvatio strah da će biti uhićeni i da će im vlasti oduzeti djecu, rekao je tužitelj Gernot Bantleon za Reuters.

Grozomorni slučaj stiže u klimi straha i uvjetovanja života cijepljenjem. Njemačka su vlasti prošloga tjedna posegnule za dosad najsnažnijom diskriminacijom necijepljenih kojima je zabranjen pristup gotovo svim javnim prostorima i cijelom uslužnom sektoru s izuzetkom trgovina s hranom, ljekarni i pekarni.

Vlasti su također najavile planove o uvođenju obveze cijepljenja za pojedine djelatnosti.

>>>Achtung! Covidfašizam u Austriji

Iako čitava Europska unija pod krinkom pandemije recidivira prema školskim definicijama totalitarizma, najdalje su otišle Austrija i Njemačka koje su povijesno sklone nacifašizmu.

Pratite nas na Google vijestima

Comments (1)

  1. […] >>>Njemačka: muškarac ubio suprugu i troje djece, počinio suicid zbog potvrde o cijeplje… […]

Comments are closed.