FunPreporučeno

Novi animirani sitcom ‘Great North’ donosi osvježavajuće slađahnu razonodu | preporuka   

Foto: FOX

Emmyjem nagrađene sestre Wendy i Lizzie Molyneux čije je lucidno pero od 2012. godine ispisalo ponajbolje scenarije za animiranu seriju o dobrodušnoj poduzetničkoj obitelji Belcher zajedno su s Minty Lewis kreirale novi crtani sitcom za odrasle s nazivom Great North.

>>>Stiže 3. sezona Disenchantmenta: this is big I really need some time to drink about it

Serija je debitirala 3. siječnja 2021. uz glasove Nicka Offermana, Jenny Slate, Willa Fortea, Dulcéa Sloana, Paula Rusta, Aparna Nancherle, Megan Mullally i top pop stihoklepke Alanis Morissette.

Radnja se odvija na Aljasci gdje prati život iskusnog samohranog oca Beefa Tobina koji se svojski trudi na okupu zadržati poveću, osebujnu i na trenutke neodoljivo slađahnu obitelj.

>>>Netflix naručio prvih osam epizoda Resident Evila

Sudeći prema prvim epizodama, humor je zdrav i naklonjen zrelijoj publici koja će u pojedinim ispadima i reminiscencijama u maniri “nepodnošljive lakoće postojanja” prepoznati i pokoju crticu iz svog života.

>>>Snimanje serije o starom Benu Kenobiju počinje u ožujku 2021. |  McGregor

Kako bilo, u moru reboota i repriza, Great North predstavlja dobrodošlo osvježenje, idealno za poklonike Bobovih hamburgera ili malo proljetnog, obiteljskog bindža.