Biznis i ekonomijaPreporučeno

Novi salon na Ljubljanskoj aveniji, pozicioniranje Petrokova u Zagrebu i šire | FOTO

Iz Petrokova javljaju da je u nazočnosti vlasnice Susanne Schneider, direktorice i suvlasnice Simone Zavratnik, te voditelja prodaje Petrokova Gorana Vujića otvoren salonski prostor od velikog značaja za pozicioniranje poduzeća u Zagrebu i šire.

“Salon s izloženim vrhunskim brendovima prezentiran je  na način da se svaki proizvod izravno približi kupcu. Unatoč nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji, ali i unatoč krizi Petrokov pokazuje svoju stabilnost otvarajući  i šireći poslovanje na novoj lokaciji. Radi se o potpuno novoj i moderno opremljenoj poslovnici – Zagreb Zapad na adresi Ljubljanska avenija 1.

Foto: Petrokov/Handout

Novom lokacijom u urbanoj zoni grada Zagreba na glavnoj cesti osigurava se bolja pristupačnost poslovnici te olakšava svakodnevno poslovanje poslovnim partnerima i kupcima. Ovaj projekt vođen je idejom modernizacije cjelokupnog poslovanja, ali i  prisutnosti tvrtke prema svim dijelovima grada i bitnim dionicama za poslovanje.

Otvorenjem novog salona sanitarija i keramika, stavljen je naglasak na nove trendove i vrhunske brendove iz svijeta sanitarija i keramike, ali i grijanja i hlađenja te je plan kroz naredni period rada nastaviti s istom tom vizijom kako bi se Petrokov istaknuo kao pouzdan partner kada je u pitanju uređenje doma.

Foto: Petrokov/Handout

Povodom otvorenja, za sve posjetitelje smo pripremili i popust dobrodošlice u visini od 5% na cjelokupni asortiman sanitarija i keramike te poklone prilikom dolaska u novu poslovnicu.

Foto: Petrokov/Handout

Uz srdačan poziv na dolazak u novu poslovnicu svakako ističemo i dalje molimo za pridržavanje i praćenje mjera sigurnosti kako bi Vaše i naše zdravlje ostalo sačuvano,” priopćeno je iz Petrokova.

Foto: Petrokov/Handout
Foto: Petrokov/Handout
Foto: Petrokov/Handout
Foto: Petrokov/Handout
Foto: Petrokov/Handout
Foto: Petrokov/Handout