FunPreporučeno

Oni love da bi živjeli, on živi da bi lovio | Prey

Foto: 20th Century Studios/Hulu

U četvrtak četvrtog kolovoza u on demand kućna kina stiže “Pray”, peti film iz sage o Grabežljivcu (engl. Predator) u produkciji 20th Century Studios.

>>>I see the bad moon arising 🎶 – Moonfall | najava

Redatelj Dan Trachtenberg, proslavljen horror filmom “10 Cloverfield Lane”, i scenarist Patrick Aison serijal šire preludijem koji se odigrava prije tristotinjak godina na indijanskom ili, ako preferirate, Divljem zapadu.

“Bio sam uzbuđen pripovijedanjem Grabežljivca u drugačijem vremenu. S prvim posjetom tog stvora ovom planetu, postoji velika korijenitost u promatranju nekoga, gledanju nekog tko je napravio svoje oružje i vidjeti kako će oni iskoristiti te stvari da bi shrvali nekog tko ima prednost legura i lasera?” rekao je u friškom pretpremijerom cimanju Trachtenberg. “To je priča o Davidu i Golijatu,” veli.

Prema službenom sinopsisu “Prey” je uvertira u dosadašnji omnibus filmova i svjedočanstvo prvom (znanom) dolasku Predatora na Zemlju.

>>>Igre gladi: Balada o pticama pjevicama i zmijama | zlaćana najava

“Bilo je uzbudljivo pripovijedati priču smještenu 300 godina u prošlosti, ali je bilo i izazovno osmisliti stvora koji bi se istovremeno doimao starijim, a također puno naprednijim,” rekao je redatelj o setu u izjavi za Polygon. “Želio sam da se doimlje puno stranije, izvanzemaljskije nego ikad prije, mnogo divljije, okrutnije, iskonskije i da bude manje oklopljen. Stoga je sav njegov tehnološki napredak trebao biti kroz njegov arsenal, kroz oružje.”

Uz Grabežljivca glavna je zvijezda filma Amber Midthunder ponajviše znana po ulozi u televizijskoj seriji “Roswell, New Mexico”.

>>>Gay poljupcem začinjeni ‘Eternals’ pogođeni ‘trulom rajčicom’ | VIDEO

Premijera “Preya” najavljena je za 5. kolovoz na Huluu koji ovih dana nudi besplatnu probu (check it out).

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comment here