Biznis i ekonomijaPreporučeno

‘Otrov’ se širi međunarodnim box officom, 007 hita prema granici od pola milijarde $ | VIDEO

Sonyjev “Venom: Let There Be Carnage” prošlog se vikenda proširio međunarodnim box officom i utržio 62.3 milijuna dolara s čime se ukupna dosadašnja zarada popela na predpandemijskih 283.7 milijuna dolara.

>>>kikiriki, kokice…

Film je debitirao na 44 međunarodna tržišta, uključujući izdašno Ujedinjeno Kraljevstvo, Italiju, Španjolsku, Južnu Koreju i Indiju. “Otrov” se ovog tjedna širi na Francusku i Njemačku, dok će “dolje ispod”, u Australiji, zaigrati u studenom.

Nakon hladnog starta, zadnji James Bond s Danielom Craigom iz vikenda izlazi s dosadašnjim globalnim pazarom od 447,5 dolara, još uvijek daleko od 800 milijuna dolara za koje analitičari kažu da su nužni kako bi sluga njezina veličanstva bio profitabilan.

>>>Amazon za 8.45 milijarde dolara kupuje MGM i njegov lukrativni repozitorij filmskih i TV uspješnica

MGM je premijeru “No Time to Die”, koji se rasteže kroz dva i pol sata, zbog haranja koronavirusa odgađao od studenog 2019. godine zbog čega su pojedini sponzori tražili da se osvježe “zastarjele scene” (više).

Variety bilježi da je film imao ponajbolju prođu na domaćem, britanskom tržištu gdje je u Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu dosad zaradio 92.9 milijuna dolara.

>>>Prve recenzije sugeriraju vizualno dojmljivu ali ispraznu i razvučenu Dinu

Toplo očekivan i hladno dočekan remake Dine snimljene prema zimzelenom predlošku Franka Herberta nastavlja podbacivati na međunarodnom tržištu na kojem je od premijere zaradio 129.3 milijuna dolara. Film čija je produkcija koštala 160 milijuna dolara u američkim će kinima zaigrati u dolazećem vikendu.

Od snažnijih aktualnih naslova, povijesna drama “Zadnji dvoboj” Ridleya Scotta nastavlja razočaravati producente i publiku te je od premijere na 37 teritorija zaradila katastrofalnih 9 milijuna dolara. Disney je za produkciju izdvojio 100 milijuna i sve je izglednije da će pretrpjeti “povijesni” gubitak.

Pratite nas na Google vijestima

Comments (3)

  1. […] ‘Otrov’ se širi međunarodnim box officom, 007 hita prema granici od … 20/10/2021 […]

  2. […] >>>‘Otrov’ se širi međunarodnim box officom, 007 hita prema granici od pola milijarde… […]

  3. […] vremenima pa “Vječne” stavlja na četvrto mjesto “koronavirus izvedbi”, iza “Venoma: Let There Be Carnage” (90 milijuna dolara), Crne udovice (80.3 milijuna) i “Shang-Chija i legende o deset […]

Comments are closed.