Biznis i ekonomija

Otvaraju se objekti u Novigradu i na otoku Krku | Uskrs u Aminessu

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi najavljuje otvorenje svojih objekata u istarskom Novigradu i na otoku Krku. Aminess Maestral Hotel u Novigradu prvi otvara svoja vrata 26. ožujka, dok će se obližnji kamp Aminess Sirena otvoriti 1. travnja. Svoje prve ovogodišnje goste, također 1. travnja, dočekuju i Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas u Njivicama na otoku Krku.

>>>Aminess preuzeo portfelj Hotela Njivice i kamp resort na otoku Krku

Dolazak proljeća idealan je za upoznavanje prirodnih ljepota Istre i Kvarnera. Uživanje u sunčanim danima, uz vrhunsku gastronomiju i boravak u prirodi, garancija je savršenog proljetnog odmora. Slijedeći glavnu misiju brenda, stvaranje doživljaja kojem se gost iznova vraća, Aminess hoteli i kampovi će ovih uskršnjih blagdana predstaviti jedinstvenu gourmet ponudu, koje će biti dodatno obogaćena i nagrađivanim Aminessovima maslinovim uljem Vergal za sve ljubitelje istarskih delicija. Svojim tradicionalnim gostoprimstvom, moderno uređenim smještajnim kapacitetima i bogatom ponudom dodatnih sadržaja, Aminess će svim svojim gostima omogućiti ugodne proljetne praznike.

Aminess Maestral Hotel u Novigradu; Foto: Aminess/Handout

„S velikim uzbuđenjem očekujemo prve ovogodišnje goste naših turističkih destinacija. Godina iza nas je bila izazovna, ali mi gledamo optimistično u budućnost. Našim gostima želimo pružiti nezaboravno iskustvo i opravdati njihovo povjerenje. Budući da je prioritet sigurnost naših posjetitelja, ponosni smo što su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Safe stay in Croatia, što potvrđuje naša ulaganja u sve segmente zadovoljstva svih naših gostiju. Potrudit ćemo se da nam ovi blagdani svima ostanu u lijepom sjećanju“, rekao je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminess hotelima i kampovima.

>>>Aminess Sirena označena kao prestižni ADAC Superplatz 2020: FOTO

Valja spomenuti kako je Laguna Novigrad d.d., turistička kompanija koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi,  krajem 2020. godine preuzela i društva HTP Korčula d.d. i HTP Orebić d.d., čije se i službeno proširenje portfelja pod brendom Aminess uskoro očekuje.

>>>Predstavljen Aminess HUB – platforma za podizanje kvalitete u turizmu kroz top edukaciju zaposlenika

Otvarajući još jednu turističku sezonu, s motiviranim zaposlenicima koji će se truditi da svakom gostu pruže nezaboravni doživljaj, Aminess hoteli i kampovi kao i svih godina do sada, s toplom dobrodošlicom i tradicionalnom gostoljubivošću iščekuju prve posjetitelje u blagdanskom ozračju.

Aminess hoteli i kampovi/404