PolitikaPreporučeno

Penava najavio novogodišnji koncert Miše Kovača u Vukovaru

Foto: Domovinski poket/Handout

Predsjednik Domovinskog pokreta i gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava, u utorak je najavio novogodišnji koncert Miše Kovača koji će se održati na gradskom Trgu Republike Hrvatske.

Penava je u društvu zabavne pjevačice Ivane Kovač, direktorice Turističke zajednice grada Vukovara Marine Sekulić i Maria Radića, vlasnika tvrtke Filir Vukovar i poznate prehrambene tvrtke Bobi Snacks d.o.o. rekao da  očekuje velebni događaj.

>>>Penava zatražio ostavku Vlade, Plenkovića | afera Škugor

“Nema sumnje da će koncert biti fantastičan! Tko god je bio u Splitu ili na bilo kojem Mišinom koncertu zna kako to izgleda. Drago mi je da je to ovaj put Vukovar, posebice jer Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, kao što nisam ni ja. Mišo inače ne održava koncerte za novu godine, posebice ne na otvorenome, stoga je jasno kako će  ovaj koncert biti zaista fantastičan,” rekla je Kovač pozivajući građane na proslavu.

“U 2023. ćemo ući s legendom hrvatske estradne scene, Mišom Kovačom. Jasno je o kakvom spektaklu je riječ – zasigurno o takvom kakav Vukovar još nije doživio, a sam koncert, budući je i sam repertoar Miše Kovača neizostavno naslonjen i jako povezan s Dalmacijom će se kroz predgrupe oslanjati i na Slavoniju pa ćemo na taj način ispričati priču o zajedništvu Hrvata. Do ovoga je došlo na inicijativu i kroz podršku poduzetnika grada Vukovara koji su vrlo brzo kroz svoju poduzetnost i agilnost pozvali i kolege iz cijele Hrvatske te omogućili ovakav spektakl gradu Vukovaru. Kao gradska uprava naš rad baziramo na gospodarstvu te pomažemo poduzetnike, stoga iz grada Vukovara uz ovaj glazbeni spektakl šaljemo i poruku kako Hrvatska na primjeru grada Vukovara treba funkcionirati i njegovati vezu s gospodarstvenicima. Neizostavno je podsjetiti kako kroz kvalitetnu suradnju s tvrtkom Filir i Bobi Snack, ali i svim ostalim poduzetnicima Vukovara se realiziraju brojni projekti koje provodimo čitav niz godina poput sufinanciranja pučke kuhinje, sponzoriranja VFF-a, besplatnog klizališta i sličnoga,” rekao je Penava prema priopćenju Domovinskog pokreta.

Radić je podcrtao da je ideja za koncert potekla od vukovarskih poduzetnika.

“Mi koji smo u Vukovaru i koji vidimo kako on svakodnevno raste shvaćamo kako tmurna slika o Vukovaru koja izlazi u javnost nije njegov pravi odraz, stoga smo se skupili i odlučili financirati jedan ovakav spektakularni koncert. Ovo je dar poduzetnika gradu Vukovar jer moramo Vukovaru vratiti ono što je on nama pružio,” rekao je.

>>>Penava definirao ciljeve, ‘nultu točku’ Domovinskog pokreta

“Velika mi je čast za novu godinu pjevati u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi bio heroj, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu. Moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve moje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček nove godine u Vukovar i želim vam sve najbolje,” poručio je legendarni Mišo Kovač.

Pratite nas na Google vijestima

Comment here