PreporučenoTech

Pentagon potvrdio autentičnost svježih zapisa NLO-a | VIDEO

Ministarstvo obrane Sjedinjenih Američkih Država (DOD) u petak je potvrdilo da su fotografije i snimke “neidentificiranih zračnih pojava” koje su procurile u javnost uistinu autentični zapisi neobjašnjivih objekata.

>>>Haim Eshed: čovječanstvo surađuje s ‘Galaktičkom federacijom’

“Fotografije su snimili pripadnici američke mornarice,” navela je u izjavi za CNN glasnogovornica Pentagona, Sue Gough. “Kao što smo već rekli, kako bi zadržao operativnu sigurnost i izbjegao otkrivanje informacija od moguće koristi našim potencijalnim protivnicima, DOD javno ne raspravlja o pojavama ili promatranju pojava koje upadaju u naše poligone za vježbu ili zračni prostor, uključujući one upade koji su prvotno označeni kao neidentificirani leteći objekti (NLO).”

Glasnogovornica je potvrdila autentičnost fotografija ili videozapisa tri različita NLO-a, jednog u obliku “sfere”, drugog nalik “žiru” i trećeg opisanog kao “metalni blimp”. Sve su pojave i incidenti shvaćeni ozbiljno te su predmet ispitivanja “Radne skupine za neidentificirane zračne pojave” formirane prošloga kolovoza.

>>>Američka mornarica potvrdila autentičnost tri zapisa s ‘neidentificiranim zračnim fenomenima’: VIDEO

Fotografije i videozapisi američke mornarice internetom bez službene potvrde o izvoru kolaju od lani, a ponovno su ih aktualizirali portali Mystery Wire i Extraordinary Beliefs’.