PolitikaPreporučeno

Plagijator Milijan Brkić ponovio SPIN O ‘SLUČAJNOJ DRŽAVI’

Foto: Al Jazeera Balkans/YouTube

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić koji je uključen u izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović, poručio je u subotu biračima da ne dopuste da na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku već je dijeli i znači povratak na staro, dodavši da je Milanović ostavio Hrvatsku bez perspektive.

>>>Plenković ponovio tezu o ‘fikciji, halucinacijama’

“Ne smijemo dopustiti da u drugom krugu na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku već dijeli i znači povratak na staro. Zoran Milanović imao je priliku – a ostavio je iza sebe Hrvatsku podijeljenu na njihove i naše, lijeve i desne. Ostavio je posvađanu Hrvatsku bez saveznika i ikakve perspektive, ostavio je Hrvatsku na koljenima”, napisao je na svome Facebooku Brkić, koji je u drugom krugu kampanje uključen u izborni stožer HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje  Kolinde Grabar-Kitarović.

Birače je pozvao da budu ponosni na Hrvatsku koja nije slučajna država. “U kojoj se samo odlukom Zorana Milanovića na naše branitelje šalju specijalci i skrnave prostori naše katoličke Crkve”, naveo je Brkić, dodavši da zbog žrtve branitelja danas uživamo slobodnu i demokratsku Hrvatsku, koja se temelji na svehrvatskoj pomirbi s početka ‘90-ih, koju je zagovarao Franjo Tuđman. To je domovina Hrvatska u kojoj se poštuju tradicionalne vjerske i moralne vrijednosti, obitelj i domoljublje”, naveo je Brkić.

>>>Razriješeni infiltratori i plagijatori HDZ-a u tri biračka odbora u BiH: DIP

Poručio je da Hrvatska može naprijed samo ako je zemlja s perspektivom, bez podjela i destrukcije, ocijenivši da je zahvaljujući aktualnoj predsjednici Grabar-Kitarović koja se bori za novi mandat,  Hrvatska prepoznatljiva i respektabilna država koja okuplja.

>>>Bogte, pa jel vas nije sramota? – VIDEO

Grabancijaš je svoje čitatelje ponukao da pripaze na sklonost HDZ-a da preuzme tuđe zasluge, nabacuje spinove ili plasira laži. Uključujući sugestiju da je Milanović rekao kako je Hrvatska nastala kao “slučajna država”, što je spin koji je Brkić, javnosti poznat po plagiranju diplome, otisnuo VELIKIM SLOVIMA.

Grabancijaš/Hina